OBJAVLJEN ZABRINJAVAJUĆI SNIMAK: Jelena Marjanović u modricama 4 meseca pre ubistva (VIDEO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
pevacica-obraz
Foto: printskrin
BEOGRAD – Ni šest meseci od brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović se ne zna ko je izvršilac ovog zločina. Na Fejsbuku se pojavio snimak sa slave Marjanovića 4 meseca pre ubistva.

Na videu koji je objavio njihov kum, vidi se kako pevačica poptuno ozbiljnog lica služi goste dok kuma i svekrva igraju.

Međutim, još jedan detalj je svima zapao za oko, a to je crvena fleka nalik na modricu na Jeleninom licu.

Podsetimo, Jelena Marjanović nestala je 2. aprila kada je krenula na trčanje sa suprugom i ćerkicom (5), odnosno kad su se razdvojili na nasipu u Borči.

Njeno telo pronađeno je dan kasnije na istom mestu gde je i nestala.

Pevačica Nada Topčagić je takođe bila na toj slavi, a na pitanje novinara da li je ona videla tu modricu i kako je nastala, rekla je da je najverovatnije od rada na slavi.

marjanovic
Foto: Printskrin/Facebook

Nada Topčagić: Videla sam modricu, ali je nisam pitala odakle joj

„Ne, Zoran je nije tukao. Ja sam bila na tvoj slavi i to do kraja i sve je bilo naj naj naj. A što se tiče Zorana, ja nikad nisam primerila ni povišen ton.

Da je ona imala neke probleme, rekla bi mi. A ne bi ona to ni trpela. Videla sam ja tu modricu, ali mi nije palo na pamet, pa bila je to velika slava i puno rada je tu bilo“, izjavila je pevačica za Kurir.

(Dnevne.rs /Izvor: EPK)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone