Nepoznati detalji ubistva Teodore Kaćanski: Ovo je razlog zašto nije imala šanse da preživi (INFO)

ZRTVA
Foto: Facebook/Teodora Kaćanski
Jedan metak je prošao kroz vrat, drugi je završio u levoj butini, a treći u stomaku, zahvativši i oštetivši jetru i želudac, a izašao je na grudni koš

Teodora Kaćanski preminula je nakon teškog ranjavanja u subotu uveče. Kako kaže izvor blizak ovom slučaju, fitnes-instruktorka iz Novog Sada nije imala šanse da preživi.

[adsenseyu5]

– Prilikom napada u kojima je meta u automobilu najčešće se puca u gornji deo vozila. Tako je bilo i nedavno u slučaju ubistva navijača Partizana Aleksandra Stankovića u Beogradu. Njemu je ubica sasuo rafal u glavu i najveći broj hitaca završio je precizno u gornjem delu tela i bili su smrtonosni. Tako je bilo i u napadu u Novom Sadu.

-Nesrećna devojka pogođena je sa tri metka, od kojih joj je jedan prošao kroz vrat, drugi joj je pogodio stomak, a treći levu butinu. Sve vreme u bolnici je bila na veštačkim aparatima – rekao je izvor za Telegraf.rs.

Teodora je zadobila tri prostrelne rane. Jedan metak je prošao kroz vrat, drugi je završio u levoj butini, a treći u stomaku, zahvativši i oštetivši jetru i želudac, a izašao je na grudni koš. Inače, sve tri prostrelne rane zadobila je s leve u desnu stranu.

[adsenseyu4]

Kako saznajemo, njen dečko Nenad Stević, zbog kog je Teodora navodno i primila tri metka, neće da sarađuje sa policijom.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]

1 Comment on Nepoznati detalji ubistva Teodore Kaćanski: Ovo je razlog zašto nije imala šanse da preživi (INFO)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*