NAVIJAČI CRVENE ZVEZDE TUGUJU I PALE SVEĆE: Ubijen je Delija koga su najviše voleli! (FOTO) (VIDEO) (INFO)

navijac
Na današnji dan pre godinu dana pre duela Galatasaraj – Crvena zvezda život je izgubio Marko Ivković

Na današnji dan pre tačno godinu dana život je izgubio Marko Ivković, navijač Crvene zvezde. Bilo je to neposredno pre početka meča Galatasaraj – Crvena zvezda u okviru Evrolige.

Oko 400 navijača crveno-belih došlo je u Istanbul kako bi bodrili svoj klub na teškom i veoma neprijateljskom gostovanju. Međutim, ispred hale Abdi Ipekči došlo je do sukoba navijača dva kluba, u kome je navijač Galatasaraja Kadri Aktaš potegao nož i uboo u srce Ivkovića.

Borba za njegov život trajala je punih pet sati u bolnici u Istanbulu, ali lekari su na kraju samo konstatovali smrt.

Sahrana je obavljena nekoliko dana kasnije, kada je veliki broj navijača Zvezde, ali i ostalih klubova otišao na Bežanijsko groblje da oda poslednju počast tragično nastradalom Ivkoviću.

Foto: crvenazvezdafk.com

Marko je bio uzoran student, a iza sebe je ostavio majku i sestru. Delije su pozvale sve navijače da u 12 časova na grobu Marka Ivkovića na Bežanijskom groblju odaju počast nastradalom drugu, koji je bio omiljen na tribinama među drugarima.

Navijači Zvezde nisu zaboravili Marka, na svakoj utakmici na severnoj tribini se vijori barjak poslvećen njemu, a i ne prođe utakmica da mu se ne skandira ime.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

(telegraf)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*