„NAKON SVIH OVIH GODINA“: Tajnu krio sve do danas, a ovo je PRAVO IME Alana Islamovića! (VIDEO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
pevač
Foto: Printscreen/youtube
Islamoviću su čelnici „Jugotona“ početkom osamdesetih predložili da koristi umetničko ime Alen i on je to prihvatio

Kao pevač “Divljih jagoda” i “Bijelog dugmeta” Alen Islamović je žario i palio bivšom Jugoslavijom, ali malo ljudi zna kako glasi njegovo pravo ime.

Početkom osamdesetih kada su “Divlje jagode” postajale sve popularnije, producentskim kućama je za oko zapao mladi pevač po imenu Alija Islamović, i ubrzo su mu predložili da ime promeni u Alen.

ALEKSA ŠANTIĆ JE NIKADA NIJE PREBOLEO: Nije ni progovorio sa Eminom, a voleo je celog života

– Kada se desio uspon “Divljih jagoda”, grupe u kojoj je Islamović pevao, čelnici nekadašnjeg “Jugotona” došli su na ideju koja se njemu u početku nije svidela. Predložili su Aliji da koristi umetničko ime Alen, uz obrazloženje da to bolje zvuči i da će tako steći veliku popularnost među publikom.

-On se malo nećkao, nije hteo da menja svoje ime, ali brzo je popustio i i poslušao savet pretpostavljenih. Danas gotovo niko ne zna da se Alen zapravo zove Alija – ispričao je izvor “Kurir starsa” blizak Islamoviću.S druge strane, i Alen je poitvrdio da je njegovo pravo ime Alija.

ZBOG ČEGA NE VOLIM DA NA LETOVANJU SRETNEM SRBE

– Tačno je. Nema ništa čudno u tome, mnoge svetske zvezde odaberu drugo ime kojim se predstavljaju u javnosti, najčešće neko koje zvuči primamljivije. tako je bilo i u mom slučaju – objasnio je Islamović.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*