Mediji u HRVATSKOJ ogorčeni DELIJAMA u Pireju: ‘Žalosno je što je na stadionu bilo huligana i primitivaca’ (INFO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
fudbal
foto: Tanjug
Udarni transparent bila im je srpska zastava s natpisom „četnici“, a repertoar pesama kao za neke slave u Šumadiji – piše, između ostalog, “Jutarnji list”

Zagrebački Dinamo poražen je u Pireju od Olimpijakosa sa 2:1, ali izgleda da čelnike hrvatskog šampiona mnogo više od primljenog gola u 90. minutu “boli” ponašanje navijača crveno-belih tokom susreta.

Uzavrela atmosfera i transparent „Četnici Sever“ zasmetali su „modrima“, koji su podneli prijavu delegatu meča zbog zastave, a zatim su izdali i saopštenje povodom događaja na utakmici.

– Nažalost, u Grčkoj smo morali da se bavimo stvarima koje nemaju veze sa fudbalom. Žalosno je što je na stadionu bilo huligana i primitivaca, kojima fudbal i sport nisu u prvom planu. Bili oni Grci ili kako se činilo navijači Crvene zvezde stigli iz Beograda, nije im mesto niti blizu stadiona – piše u saopštenju.

Mediji u Hrvatskoj bili su ogorčeni zbog dešavanja na tribinama meča u Atini, gde su „delije“ vodile glavnu reč.

– Neko neupućen pomislio bi da je zalutao na beogradsku „Marakanu“, a ne na „Karaiskakis stadion“ u Pireju. Srbi su, eto, od Grka napravili goste na vlastitoj tribini. Udarni transparent bila im je srpska zastava s natpisom „četnici“, a repertoar pesama kao za neke slave u Šumadiji! Na svu sreću, nije bilo prostora jer bi verovatno zaplesali Žikino kolo – piše „Jutarnji list“.

                         

(Novosti)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*