KONAČNO OTKRIVEN? Oružje Nikole Tesle – ‘KORISTIM GA 20 SATI DNEVNO – MOŽE DA SPASI SVE SRBE’ (INFO)

naucnik
Foto: Wikipedia
Ukoliko bude iskorišćeno, ovo tajno Teslino oružje omogućiće narodima Balkana da postanu ozbiljniji faktor na svetskoj sceni, kaže vođa istraživanja

Konačno je otkrivena velika tajna Nikole Tesle, takozvano “Teslino tajno oružje”, za kojim narodi Balkana, ili bar oni koji Teslu smatraju svojim, tragaju već više od pola veka, pišeDuhovnamisao.com.

Nakon mnogo godina traganja i proučavanja spisa Nikole Tesle, otkriveno je dugo traženo Teslino tajno oružje. Vođa istraživačkog tima, koji je želeo da ostane anoniman, saopštio je sledeće:

“Veoma smo uzbuđeni što smo u prilici da svim građanima otkrijemo ovu tajnu, čije smo postojanje naslućivali i do koje smo pokušavali doći čitav niz godina.

 

[adsenseyu4]

Ukoliko bude iskorišćeno, ovo tajno Teslino oružje omogućiće narodima Balkana da postanu ozbiljniji faktor na svetskoj sceni”, rekao je ovaj izvor, a zatim otkrio o kakvoj tajni je reč.

“Teslino tajno oružje zove se Rad“, rekao je sagovornik.

“Ovo neverovatno oružje, do sada nepoznato, omogućilo je Nikoli Tesli da otkrije naizmenični transformator, bežičnu komunikaciju, obrtno magnetno polje, radio prenos i još neke odnajvažnijih pronalazaka u istoriji.

Tesla je ovo tajno oružje skraćeno zvano rad koristio ponekad i po 20 sati dnevno.”

naucnik
*Foto: Wikimedia/Public domain

Rad je jedna prilično nedokučiva vrsta aktivnosti, tako da će ljudima na našim prostorima biti potrebno dosta vremena da ovo Teslino tajno oružje primene u praksi. Naši narodi su navikli na svakodnevne aktivnosti koje sudijametralno suprotne Radu: ispijanje kafa, puš-pauze, spletkarenje i očijukanje sa kolegama, telefoniranje, prepucavanje na internet forumima, “blejanje” u kafićima, gledanje i glasanje za “Zvezde granda”, “Farmu” i “Velikog brata”, Fejsbuk, pijanke i žurke do zore, rasprave o politici, dogovaranje dilova, praćenje sportskih rezultata, slavljenje Novih godina i svakojakih drugih svetkovina, praćenje javnog i privatnog života poznatih ličnosti, kao i mnoge druge slične aktivnosti.

Nasuprot tome, RAD se odvija na sledeći način: sednete i usredsredite se na zadatak, uklonite sve što može da vas uznemirava i predano rešavate probleme, ne razmišljajući ni o čemu osim o zadatku koji je pred vama.

 

[adsenseyu1]

 

Ovo oružje, ukoliko se primeni, može narodima naših prostora doneti neslućene promene na bolje o kojima uglavnom samo maštaju.

Analitičari, međutim, navode da će biti veoma teško naučiti kako se rukuje ovim tajnim oružjem, s obzirom na to da je glavna misao koja se tokom celog dana mota po glavi prosečnog našeg građanina sledeća: “Gde mogu da nađem nekog da uradi ovo umesto mene, a ja da se ugradim u njegov honorar i da se nazovem menadžerom?”

Ostaje samo da se nadamo da će, uprkos svemu, uspešno biti iskorišćen potencijal ovog “konačno otkrivenog” Teslinog oružja”, duhovito završava autor bloga.

(Dnevne.rs /Izvor: duhovnamisao.com)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*