JEDNO SRCE, JEDAN ŽIVOT: Jezivo-Beba prvo ostaje bez nogica i ruku, pa joj raskomadaju glavu, tokom ABORTUSA

list
Foto ilustracija: Dnevne.rs /Izvor: pixabay
U snimku ginekolog priča o tome kako se okončava trudnoća u drugom tromesečju. Beba je tada, u dvadesetoj nedelji, veličine dlana odraslog čoveka

Doktor Entoni Levatino, ginekolog koji je radio abortuse, objasnio je javnosti, koristeći animaciju, šta se, tokom abortusa dešava sa majkom i bebom. On sam izveo je 1.200 abortusa.

U snimku priča o tome kako se okončava trudnoća u drugom tromesečju. Beba je tada, u dvadesetoj nedelji, veličine dlana odraslog čoveka.

– Veći deo javnosti je neinformisan o tome šta se dešava tokom abortusa – smatraju u organizaciji koja je protivnik abortusa “Live Action”.

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. NOVEMBRA 2017: Bika očekuje materijalni dobitak, Vaga sreće novu ljubav (ASTRO)

– Oni koji lobiraju za abortus celu proceduru maskiraju eufemizmima. Koriste izraze kao što su produkt začeća, okončanje trudnoće i slično.

Nedavna anketa je otkrila da je čak 81 odsto Amerikanaca za neko od ograničenja na abortus, uključujući da se procedura ograničava na trudnoće do prva tri meseca.

U istraživanju u kome je učestvovalo 1.700 Amerikanaca, 66 odsto njih koji sebe smatraju pristalicama izbora “za abortus” kažu da abortus treba dozvoliti u nekim slučajevima: u prvom tromesečju, u slučajevima silovanja, incesta ili da se spase majčin život.

Ili da se nikada ne dozvoli.

Pogledajte video:

NE MOŽE DA SE POKVARI: Recept za kiseljenje kupusa koji uspeva i početnicima

(Dnevne.rs/telegraf.rs/ Izvor: breitbart.com)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*