EVO KO JE MANIJAK KOJI JE UBIO KONOBARICU: Pamtiće ga kao kriminalca i psihopatu (FOTO)

ubica
Goran Milanović (50) koji je ubio svoju bivšu devojku Slavicu Rakulj (49) hapšen je za vreme akcije “Sablja”. Pratio je posle posla, bušio joj gume na autu i slao preteće poruke

Goran Milanović (50) koji je pre dva dana ubio svoju bivšu devojku Slavicu Rakulj (49) jer nije želela da se pomiri s njim, a potom i sebe, nesrećnu ženu proganjao je nekoliko meseci.

Prema rečima njene porodice i kolega, Milanović nije mogao da prihvati da ga Slavica više neće. Pratio je posle posla, bušio joj gume na autu i slao preteće poruke, zbog čega je jako brzo shvatila da je reč o, kako kažu oni koji su je poznavali, “psihopati”.

Poslednjih šest meseci nije ni živela kod kuće zbog straha od njega, zbog čega mu je bila izrečena i zabrana prilaska. Goran je u ponedeljak oko 10 sati došao u kafić “Fraći” u ulici Strahinjića Bana, u kom je Slavica bila menadžer i zamolio je da “samo porazgovaraju”.

Foto: Facebook / Slavica Rakulj

Nijednog momenta nije pokazala da postoji problem, čak sam je i pitao da li je sve u redu. Kolega i ja smo hteli da pozovemo inspektore, jer smo znali da je maltretira, ali je ona rekla da nema potrebe i da je miran. U jednom momentu ustala je od stola za kojim su sedeli i krenula ka šanku. Tad je vetar zatvorio vrata – kaže Slavicin kolega Nenad Graovac, pa nastavlja:

– Krenuo sam da ih otvorim i kad sam se okrenuo, video sam da iz dečjeg ranca, koji je nosio sa sobom, vadi peškirić. Odmotao je peškir i tad sam ugledao pištolj. Imao je i drugi, za pojasom. Taj su našli policajci na uviđaju. U oba je bilo po pet metaka – rekao je Graovac.

Prema njegovim rečima, u momentu kada mu je Goran prislonio pištolj na stomak, Nenad se okrenuo da dohvati stolicu i udario ga.

– Onda sam čuo pucnje. Nisam video kad je pucao u Slavicu. Ona je stajala za šankom, s glavom nad papirima. Moguće da nije ni shvatila šta se dešava. Istrčao sam do policajca ispred grčke ambasade. Onda sam čuo još jedan pucanj. Ispostavilo se da je Goran u međuvremenu otišao u toalet, tamo se zaključao i pucao sebi u glavu – priča konobar.

Foto: Telegraf, Facebook / Slavica Rakulj

Goran je često dolazio u “Fraći”, iz kog su ga njene kolege nekoliko puta izbacivale napolje.

Kad bi Slavica zvala policiju, Goran je privođen, ali je tamo plakao i obećavao da će se smiriti, i da mora da bude uz svoju petogodišnju ćerku koju izdržava.

Inače, Slavica je jedno vreme živela s njim i devojčicom u Goranovom stanu, iz kog je Goran izbacio u februaru, da bi naknadno počeo da je moli da mu se vrati.

(Telegraf.rs)

 

1 Comment on EVO KO JE MANIJAK KOJI JE UBIO KONOBARICU: Pamtiće ga kao kriminalca i psihopatu (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*