DA LI JE OVAJ IZETBEGOVIĆEV SPECIJALAC JE NAPAO VUČIĆA: Evo kako je okupio KRIMINALCE da KAMENUJU srpskog premijera! (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
masa
Printskrin: Srbija Press
Saradnik lidera Bošnjaka, Bakira Izetbegovića, Asim S., zadužen je za „poverljive poslove“ odnosno veze sa sarajevskim podzemljem. On je, prema informacijama srpske službe bezbednosti, direktno učestvovao u napadu na srpskog premijera

Glavni organizator napada na predsednika Vlade Srbije, Aleksandra Vučića, je visoki funkcioner vladajuće bošnjačke Stranke demokratske akcije Asim S., a srpske službe bezbednosti imaju snimke i fotografije koje to dokazuju, saznanja su srpskih obaveštajnih službi.

Prema tim informacijama, Asim je saradnik lidera Bošnjaka,Bakira Izetbegovića, a za incident u Srebrenici okupio je grupu kriminlaca koja je bliska Naseru Oriću, koga Beograd traži zbog ratnih zločina nad Srbima. Srpske službe bezbednosti imaju i snimke i fotografije iz Srebrenice koje dokazuju da je Asim S. i direktno učestvovao u napadu na Vučića.

Printskrin: YouTube/clsman89

Na jednoj od njih se vidi kako on, obučen u vojnu uniformu i sa beretkom na glavi, baca kamenicu na delegaciju i Vučića. Na drugoj fotografiji Asim S. je snimljen pre početka obeležavanja godišnjice zločina u Srebrenici.

Prema ovim informacijama Asim S. je u stranci zadužen za “poverljive poslove”, odnosno veze sa sarajevskim podzemljem. Do ulaska u politiku sarađivao je i sa nekadašnjim vođom kriminala u Sarajevu Ramizom Delalićem Ćelom, koji je 2007. godine ubijen u Sarajevu. U ubistvo Ćele navodno je bio umešen i Naser Keljmendi sa Kosova, ali i mnogo uticajnih ljudi u BiH.

Printskrin: HRT

Asim S. na svojim profilima na društvenim mrežama sam navodi da je tokom rata bio dobrovoljac Vojske BiH (u čijoj je uniformi i bio u Srebrenici) i da je dva puta ranjavan.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
  • Aleksandar

    TRECA SRECA :-)