3 NAJINTELIGENTNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Oni su interesantni, pametni i veliki su emotivci

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
horoskop
Foto: Dnevne.rs /pixabay
Biti pametan nije samo stvar inteligencije. I izuzetno pametni ljudi su skloni trenucima gluposti, ali većinu vremena oni imaju tendenciju da deluju pametnije. 

Oni će vas zadirkivati i zabavljati idejama koje samo njihov vispreni um može da iznedri. Uvek će znati kako se osećate, a u trenucima kada je to potrebno imaće prave reči za vas

1. Blizanci
Još od malih nogu vole da istražuju i ispituju.Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih područja, iako su najčešće naklonjeni umetnosti.

Veoma su inteligentni pa iz toga proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost.

Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima sa kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera s kojom će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

HOROSKOP ZA SUTRA (6. oktobar 2017 ): Šesti dan oktobra je pred nama, zanimljiv i sa mnogo lepšim prognozama od jučerašnjih (ASTROLOGIJA)

2. Škorpija
Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpion.Skoro da ne postoji stvar u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli prodreti.

Oni uvek i teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ne pokušavajte da manipulišete jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako “provale” tuđe namere.

3. Strelac
Zaigrane i radoznale prirode, kao i Blizanci, uvek imaju potrebu da saznaju više i deluju često prilično neozbiljno.

Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju da procene situaciju. Vrlo su društveni i znaju kako s ljudima.

horoskop

 

Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i da dobro procene kakav je ko.

Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i prirodne nauke su im jača strana.

Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života.

(Dnevne.rs /Izvor: srbijadanas.com)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

1 Comment on 3 NAJINTELIGENTNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Oni su interesantni, pametni i veliki su emotivci

  1. Vodolija je ispred svih…kad je tipicna….Njime vlada…Uran…planeta genija…sto se moze zakljuciti i analizom horoskopa poznatih genija…koji u svojim aspektima gotovo po pravilu imaju nesto od simbola Vodolije…ili Urana…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*