ŽIVIM KONAČNO KAKO MENI ODGOVARA: Dajana Paunović otvoreno o razvodu i karijeri (FOTO)

voditeljka
Foto: Printscreen/Telegraf
Dajana Paunović je u martu ove godine postala voditeljka Jutarnjeg programa na TV Pink i odlično se snalazi u toj ulozi, a budući da je majka (Dušan ima pet godina) i da sjajno izgleda, proćaskali smo sa njom o svakidašnjim, ženskim temama.

Kako izgleda tvoj dan? Treniraš li?

– Iskrena da budem, nešto malo sam trenirala i ne znam koliko će to da me drži, zato što ja inače nisam sportski tip, mada sam kao klinka trenirala čak i plivanje dosta dugo. Što se linije tiče – genetika. Mama mi je mršava, a otac sa druge strane nije, ali za sada nekako balansiram. I stvarno se trudim da ne jedem kasno, pazim šta jedem i kako smo stariji sve teže se ta kilaža skida.

Nekad mi to stvarno nije bio problem, a i s obzirom da imam sina koji je hiperaktivan, to mi za sada dobro ide, videću za ubuduće.

Ali danas si ipak ušla u farmerke br 34?

– 34, a bolje bi bilo da su 36, ali za potrebe ovog intervjua, evo, ja sam se uvukla u 34. Šalim se, nije bilo većeg broja, ono što je bilo u radnji, ja sam kupila. Tako je i sa obućom. Kod mene možeš naći obuću od broja 36 do 40. Ako nema broja koji ja nosim, ja kupim onaj koji ima – iskrena je Dajana.

Foto: Printscreen/Telegraf

Da li si štikle zamenila patikama od kada si postala mama?

– Uvek sam u papučama ili u ravnom, obožavam Ugg čizme. Jednostavno ne mogu uklopiti i dete i štikle i parkić, uglavnom štiklu nosim samo zbog posla i kada imam neku manifestaciju koju treba ispoštovati – kaže voditeljka.

Do nedavno su se svi mediji bavili tvojim privatnim životom, a u poslednje vreme najčešće pišu o tvojoj lepoti i objavljuju slike sa mora. Da li ti to prija?

– Naravno da mi prija da više ne pominju privatni život. Iskrena da budem, ja nikada nisam davala nikakve izjave o razvodu, osim velikog intervjua za jedan magazin. Naravno da mi nije prijalo da čitam neistine koje su se svakako pojavljivale.

ČUDO U ARANĐELOVCU: U dvorištu porodice Mitrović, grom udario u stari hrast – a ispod njega se krilo pravo bogatstvo!

Ali, to je neizbežan deo ovog posla. Hvala Bogu, to je sada sve iza mene, i sada zaista uživam i živim baš kako meni odgovara.

Foto: Printscreen/Telegraf

Kako si se uklopila na Pinku? Da li ćeš se možda vratiti i pevanju, kao što si se vratila i voditeljstvu?

– Nekoliko puta sam se ja vraćala poslu, međutim, to je bio splet okolnosti da nikada nisam dala svoj maksimum, niti sam se nešto duže time interesovala i bavila. Tako je bilo i kada je muzika u pitanju. Za sada ne planiram da se vraćam muzici, zaista sam ponosna na sve pesme, spotove, i lepi su i drago mi je da ih imam iza sebe.

MILOMIR MARIĆ ostao ZATEČEN: Evo šta mu je voditelj REKAO U SRED EMISIJE (VIDEO)

Tako da za sada ništa tu ne bih menjala, ali nije isključeno da nekad opet snimim neku pesmu koja bi sigurno bila pop-zabavna muzika, jer je muzika prosto deo mene. Voditeljstvo sam zavolela, isto sticajem okolnosti. I na moje veliko zadovoljstvo, sada sam na Pinku, prezadovoljna sam, to je jedna velika kompanija koja mladim osobama zaista pruža širok spektar mogućnosti – zaključuje Dajana.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*