ZAŠTO NAS LAŽU: Ovo je napitak koji je 10.000 puta jači od hemoterapije!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
boce
Foto: publicdomainpictures.net
Ovaj napitak spašava živote a to su dokazale na stotine studija, no ipak retko ko zna da je ovaj napitak toliko lekovit.

Ljudi jednostavno ne veruju, verovatno zato što je reč o vrlo dostupnim i jeftinim namirnicama, no zaista je tako.

Jeste li znali da limun i soda bikarbona mogu biti učinakovitiji od hemoterapije? Naime, kombinacija limuna i sode bikarbone dokazano su jači „ubice“ raka nego hemoterapija i to za oko neverovatnih oko 10.000 puta. Zašto nam ovo nije rečeno? Pa, zato što nema profita od zdravih ljudi. Oni ništa ne troše. Tako jednostavno.

Milijarde i milijarde dolara koje farmaceutska industrija industrija dobija u svoj budžet više ne bi postojale. Limun je dokazano antikancerogen. On u organizmu stvara jako alkalno okruženje u kome ciste i tumori jednostavno ne mogu obitavati. Naime, ciste i tumori hrane se materijama koje stvaraju kiselo okruženje u organizmu i sve dok je organizam kiseo tumor može rasti. No, čim se prekine dotok kiselosti u organizam tumor nema hrane i stagnira. Zbog toga su soda bikarbona u kombinaciji s limunom izuzetni borci protiv raka jer je njihove delovanje sasvim alkalno.

Naime, uz kombinaciju ovog napitka potrebno je naravno izbegavati i sve druge namirnice koje od organizma stvaraju kiselu sredinu i rezultat je gotovo pa zajamčeno. Tu veličanstvenu činjenicu otkrio je još davne 1923. godine nemački naučnik Otto Heinrich Varburg, koji je za svoj lek protiv raka dobio čak i Nobelovu nagradu no svejedno, ljude ne znaju istinu.

Šta je otkrio dr. Varburg?

Dr. Varburg otkrio je da je rak rezultat antifiziološkog načina života. Antifiziološkim načinom ishrane (pretežno hranom koja zakiseljuje) i fizičkom neaktivnošću telo stvara kiselu sredinu slabo opckrbljenu kiseonikom. Kiselost stanica istiskuje kiseonik iz ćelija, a pomanjkanje kiseonika u ćelijama stvara kiselu sredinu. ‘Ako imate previsoku kiselost, automatski će vam nedostajati kiseonika u organizmu; ako vam nedostaje kiseonika, imaćete zakiseljen organizam.

Kisela sredina je sredina bez kiseonika, govorio je dr. Varrburg. ‘A oduzmete li zdravoj stranici 35% kiseonika, možete ćelije raka stvoriti za samo dva dana’. Dakle, uzrok raka danas je zakiseljen organizam i ćelije bez kiseonika. U svom je djelu „Metabolizam tumora“ dr. Varburg pokazao da svi kancerogeni oblici ispunjavaju dva temeljna uslova: krvnu kiselost i hipoksiju (pomanjkanje kiseonika). Otkrio je da su ćelije tumora anaerobne (ne udišu kiseonik) i da ne mogu da prežive u prisutnosti visokih koncentracija kiseonika.

Tumorske ćelije mogu preživeti samo uz pomoć glukoze iu sredini bez kiseonika. Stoga, karcinom nije ništa drugo nego odbrambeni mehanizam, koji naše ćelije koriste da bi preživele u kiseloj sredini bez prisustva kiseonika. Šta utiče na zakiseljenost organizma i pojavu raka? Odgovor je vrlo jednostavan: hrana. Većina ljudi danas, za razliku od pre dvadesetak godina, jede upravo hranu koja zakiseljuje organizam pa ne čudi da je i pojava ove bolesti u sistematskom porastu.

Šta jesti u manjim količinama?

Rafinirani šećer i sve njegove derivate. On je najgori, jer nema belančevina, masti, vitamina ni minerala, samo rafinisane ugljene hidrate, koji škode gušterači. Njegov pH je 2,1 (veoma kiseo).

Meso (sve vrste), proizvodi životinjskog porekla – mleko i sirevi, pavlaku, jogurt itd.

Rafinisana sol, rafinirano brašno i svi njegovi derivati kao što su testenina, torte, keks itd.

Hleb, margarin, kofein, alkohol, sva industrijski prerađena i konzervirana hrana, koja sadrži konzervanse, veštačke boje, arome, stabilizatore itd.

Antibiotici i uopšteno svi lekovi.

Čega jesti više?

Soda bikarbona i limun

Voće

Sve sirovo povrće. Neko je kiselo po ukusu, ali se u telu menja i postaje alkalno.

Bademi. Vrlo su alkalni.

Integralne žitarice: jedina alkalizirajuća žitarica je proso. Sve su ostale žitarice lagano kisele, no idealna ishrana treba i određeni procenat kiselosti pa valja jesti i nešto žitarica. Sve žitarice moraju se jesti kuvane.

Med. Ima vrlo visoku alkalnost.

Hlorofil. Zeleno biljke sadrže hlorofil koji je veoma alkalan.

Voda. Važna je za proizvodnju kiseonika. Uvek budite dobro hidrirani, pijte vode malim gutljajima tokom celog dana.

Vežbanje. Vežbe pomažu održavati alkalnost organizma jer daju kiseonik celom telu. Sedelački način života uništava život.

Hemoterapija je smrt!
Iako medicina vrlo dobro poznaje istraživanje ovog naučnika, rak se leči hemoterapijom. Hemoterapija često znači smrt. Ona zakiseljuje telo do te mere da telo poseže za zadnjim alkalnim rezervama u organizmu kako bi neutraliziralo kiselost žrtvujući minerale (kalcijum, magnezijum, kalijum) koji su ugrađeni u kosti, zube, nokte i kosu pa kao posledicu hemoterapije imamo fizičke promene pacijenata. Hemoterapija toliko zakiseljuje telo da pospešuje širenje raka, a ne uništavanje ćelija.

Stoga, ako bolujete od ove bolesti, lečite se alkilovanje organizma, u tome vam može pomoći i soda bikarbona koju možete kupiti u svakoj prodavnici, a koja je poznata u svetu alternativne medicine kao vrlo dobar i efikasan ubica raka, upravo zbog njenih alkalnih svojstava.

Zdravi bili!

(Dnevne.rs /Family.rs /Izvor – Dnevno.hr)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
  • S Zaremba

    Ako nemate tacan recept za pravljenje ovog napitka (srazmeru na koju kolicinu vode, koliko sode bikarbone i koliko limunovog soka staviti) onda je potpuno beskorisno sto ste uopste objavili ovaj clanak

    • Goran Popivoda

      tako je !!!

    • slave

      Jel ovaj napisa koliko šta ide..

      • Jadranka

        Stvarno kažite nam kako se pije hitno mi treba recept pitanje života i smrti

    • Александар Немањић

      Погледајте на интернету „натријум аскорбат“. Исти рецепт може да иде и за јабуково сирће + сода бикарбона (максимално једна супена кашика дневно сирћета) или аспирин + сода бикарбона, с тим што би аспирин требало уз надзор лекара (ако је икако могуће наћи данас лекара који би се усудио и да помисли нешто против хемотерапије). Поента свих овик напитака је антиинфламаторно дејство – када се угаси инфламација у околини канцерног ткива, тада и канцерне ћелије програмирано умиру. Зато су добре и масаже хладно цеђеним уљем уз додатак неког доброг антиупалног етарског уља на месту где је канцер (кожа лако упија уље које долази до канцерног ткива без обзира на дубину).

      Као најбољи антиканцерни напитак, колико је мени познато, за оне који не могу да мењају исхрану показао се сок од пшеничне траве, који делује антиупално, алкализирајуће и директно антиканцерно јер садржи и доста велику количину Б17 витамина. За оне који могу себи да приуште дијету, ту су Бројсови рецепти који делују на исти начин – антиинфламаторно и алкализирајуће, али ко се одлучи на сокотерапију треба то брзо да спроведе, месец дана, максимално месец и по, јер организам не може толико дуго без калоричне хране.

      • Slavica

        da probam, ali ako se nesme jesti nikakvo meso, onda se sme jesti makar riba ili i to je zabranjeno??? Ja momentalno pravim dijetu gde absolutno su izbaceni ugljani hidrati . Smem svo povrce da jedem Osim graska i spanaca to ne……. i puno ribe ribe i ribe…..i opet ribe. Tacno je to ako bih se to dalo u javnost protv Krcenoma da ga taj napitak leci pa onda bih ceo zdravstveni sistem propao barem ovde kod nas u nemackoj, a negde drugde je vec odavno propao………

        • hajnehaj

          nije ni riba poželjna.Najbezbolniji način je par dana gladovanja (sokovi,limunada,….), pa neko vrijeme lagana hrana,opet gladovanje……..

        • Elena Najcheska

          Riba je isto vrlo toksicna, jer za ribe vazi pravilo bioakomulacije i biomagnifikacije, sta znaci da oni sakupljaju u sebe sve otrove iz okoline, a sto je veca riba i sto duze zivi, to je kolicina toksine veca. Znaci nista zivotinsko ne dolazi u obzir kod lecenje, a bogami to vazi i za zdravog coveka, ako zeli da ostane zdrav. Sretno!

        • Elena Najcheska

          I kakva vam je gospogo ta dijeta gde su izbaceni ugleni hidrati, pa jos da se spanac ne jede?! To vam uopste ne valja, nije vazno zbog kojeg razloga su vam je prepisali…

      • ana

        hvala vam mnogo na ovom teksu !

    • Marija

      Natrijum-askorbat se ne prodaje u apotekama (suviše je delotvoran), ali možete ga i sami napraviti mešanjem sode-bikarbone i soka od limuna u odnosu 2:1. Jedan litar isceđenog limuna (znači, bez mešanja sa vodom) sadrži oko 47 gr. askorbinske (limunske kiseline). Na tih 47 gr se dodaje 23 gr sode-bikarbone. To dobro promućkajte u zatvorenoj tegli (uzmite veću teglu jer je reakcija vrlo burna, peni kao pivo) i nakon mućkanja otvorite teglu i pustite da ispari H2CO3, koji je nusproizvod u reakciji. Ono što ostane popijte. Dobićete limunov sok koji nije kiseo (slankast ukus). U svakom slučaju, treba koristiti ovako dobijen vitamin C u većim količinama 50-100 gr dnevno. To je potpuno prirodna i neškodljiva supstanca.

  • Goca

    Recept za pravljenje „napitka“ : u 100 gr vode rastvoriti 8 delova NaHCO3 (soda-bi-karbona) bez aluminijuma (kod nas se ne može kupiti nigde u slobodnoj prodaji – ne proizvodi se, osim u nekim laboratorijama za sopstvene potrebe!) i 1 deo izmrvljene askorbinske kiseline, koja se u apotekama prodaje pod nazivom: „vitamin C“! Umesto nje, možete nacediti sok od organski odgajenog limuna, onog sa sjajnom korom, ali se čuvajte prevare, jer i GMO limunove premazuju voskom da bi imali sjajnu koru! Rastvor koji dobijete je, ustvari, pravi VITAMIN-C

    • bakardi

      sve ste u pravu samo nsite za to da nema sode bez aluminijuma ..ima je i ja je kupujem u apoteci mislim da sto grama kosta oko 150 dinara i proizvodi je nasa firma

    • Biljana

      Hmm..ne kontam recept ! Sta znaci 8delova sode bikarbone ? Koliko je to grama,npr ?

      • jelena

        Goco, jel mozete biti malo precizniji, koliko tacno sode bikarbone na 100g vode i koliko limunovog soka? Hvala puno!

        • Goca

          odnos je uvek 8:1, ako pravite sa limunovim sokom – stavite koliko hoćete, ništa se neće pokvariti: čistog vitamina-C se napravi koliko ima natrijuma u sodi, ostalo ostane kao sok i pijte slobodno! Kada stavljate „vit.C“ iz apoteke onda izračunajte, pošto na svakoj filiji piše koliko miligama (1000mg=1gr) akorbinske kiseline ima u 1 tebleti!

          • M-r farmacije

            Voda se racuna u mililitre ili litre. Vitamin C se ne pravi od reakcije sode sa limunovim sokom, vec limunov sok sadrzi vitamin C (koji ima hemijski naziv ASCORBINSKA KISELINA). Ono sto se dobija je natrijum ascorbat. Po hemijsko klasifikaciji je sol i deluje kao pufer, odnosno regulira pH sredinu (da ne bude previshe kisela ili bazna) sto je, pretpostavljam cilj ovog leka.
            Ako ne znate, nemojte siriti iskrivljene fakte.

            Molim vas, odgovorite, na 100ml vode, koliko grama sode ide?

          • Goca

            Pošto ste stručnjak i sve znate – recite nam zašto se askorbinska kiselina prodaje pod imenom vitamina-C?? Apotekarica je zinula od čuda kada sam je pitala ima li vitamin-C i dala mi foliju sa skorb.kiselinom! Ja sam je zamolila da pročita šta piše na foliji – bila je zapanjena! Toliko.

  • Goca

    Zaboravih: kada rastvor promešate on počne da peni kao pivo, odstranite penu i sačekajte da potpuno nestane. Odlijte rastvor od taloga i pijte! Ukus je kiselkasto-slan, kao kada jedete limetu. Vitamin-C je po hem.sastavu natrijum-askorbat, so askorbinske kiseline! Dakle, ovo što se po apotekama prodaje kao vitamin-C je SAMO JEDNA KOMPONENTA vitamina! On je najjači anti-oksidans, podiže imunitet uz konzumiranje svežeg zelenog povrća (hrana iz „prve ruke“), boravka na svežem vazduhu, vedro raspoloženje i VERE u izlečenje! Inače, ne mogu da odolim a da ne reagujem na naslov teksta i pitanje „zašto nas lažu“ – lažu nas zato što im tako odgovara, zato što je izlečen pacijent za njih izgubljena mušterija i – zato što im se može! A, može im se zato što ne znamo ništa o sebi i svetu u kome živimo, već čekamo da nam neko drugi kaže! Što je najtragičnije, ne želimo da znamo – čekamo čarobnu pilulu i čarobni štapić!

    • gregor

      Bravo Goco, 100% sam tvoj istomisljenik sto se medicine i farma – industrije tice, a za recept puno hvala, mnogima ce biti potreban!

    • cica

      mogu li ovo i deca da piju

    • jelena

      Goco, jel mozete biti malo precizniji? Koliko tacno sode bikarbone ide na 100g vode i koliko limunovog soka?

    • jelena

      Goco hvala! Jos jedno pitanje, koliko puta na dan ovaj napitak treba da se pije? Hvala puno!

      • Goca

        Preventive radi – 1 doza, oko 100 ml, a kada je lečenje u pitanju, 2-3 doze uz sve ostalo: 1. i najvažnije čišćenje debelog creva i jetre, zatim, hrana od zeleniša, sokova od povrća, boravak na čistom vazduhu (najbolje na planini do 1000m ), i bez alkohola! U 100% slučajeva kod obolelih od kancera, ustanovljeno je prisustvo izo-propil-alkohola i metilja u jetri!!! Osim ovoga, potrebno je biti smiren, obziran i zahvalan i imati vere u uspeh! Drugim rečima – treba usvojiti jedan novi stil života!

    • sladja

      Goco sve ste kazali osim tacnih mera u receptu.Dajte budite precizni na 100 gr vode treba koliko grama dodati ?

  • Dimitar

    Vi izgleda preterujete oko zabrani jela. Ne jedi ovo…ne jedi ono… pa od cega da zivimo?Nije zivot samo sa salatom, bez rakije!

    • Goca

      Dimitre, zabrana jela se odnosi na one koji su već oboleli i koji žele da se izleče! Dakle, da Vam pojasnim kako se ne biste šalili sa ozbiljnim stvarima: kada se piše o načinu lečenja, uvek se podrazumeva da će ga koristiti ljudi kod kojih je bolest već dijagnostifikovana! Što se preventive tiče, evo zašto treba jesti što više svežeg, najviše zelenog povrća i sokova od povrća: celokupni naš metabolizam se, na kraju krajeva, svodi na RAZMENU FOTONA! Svi fotoni koji se uopšte mogu naći u bilo kojoj hrani – NALZE SE U BILJKAMA i, to – zelenim! Kada jedemo meso, mi uzimamo fotone koji su „zarobljeni“ u životinjskim belančevinama i koji se ne mogu lako izvući iz tih spojeva! Zato nam stradaju svi organi koji luče enzime i hormone – naročito PNKREAS! Ne mogu opširnije da pišem, ali ako Vas zanima imate mnogo informacija o tome na internetu! Pozdrav.

  • ljiljana

    Vidim i Isidora Bjelica se izlecila prirodnim putem koji je toliko propagirala. Bolestan covek u sve veruje jer nema sta da izgubi.

  • Anka

    Sve što treba da uradite je da izmešate dve kašičice organskog limuna sa pola kašičice sode bikarbone!