VRISKA NA KRŠTENJU! Bakšiš leteo na sve strane, a onda je Ceca na poklon dobila RUŽU od ČISTOG ZLATA! (FOTO) (VIDEO)

pevacica
Printskrin: Instagram/cecaraznatovic_star
Folk zvezda je na slavlju srpskog biznismena u Kopenhagenu dočekana uz vriske okupljenih gostiju, a onda su je poklonom otavili bez teksta

Svetlana Ceca Ražnatović nastupila je u subotu veče u Kopenhagenu, na slavlju povodom krštenja ćerke srpskog biznismena koji živi u Danskoj!

Pevačica je dočekana u visokom stilu, a prilikom ulaska u salu u kojoj je upriličena proslava gosti su je pozdravili velikim aplauzom.

 

[adsenseyu4]

Ceca se sa osmehom zahvalila na srdačnom dočeku i na pozivu, a pre nego što je zapevala Ceci je uručen poklon u koji su svi prisutni pevači bez daha gledali – ruža od 24-karatnog zlata!

Printskrin: Instagram/cecaraznatovic_star

Kako se priča, cena ruže je oko 6.000 evra. Evo kako ona izgleda:

Pritnskrin: Youtube

Kada ju je videla šokirana Ceca se nasmejala, zahvalila, a onda je počela žurka. Tokom pesme “Kukavica” dobila je 500 evra, što se vidi na snimku ispod:

Inače, osim Cece na proslavi su pevali Šaban Šaulić, Aleksandra Prijović, Snežana Đurišić, Ljuba Aličić, Jana i mnogi drugi.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

 

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

1 Comment on VRISKA NA KRŠTENJU! Bakšiš leteo na sve strane, a onda je Ceca na poklon dobila RUŽU od ČISTOG ZLATA! (FOTO) (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*