SUDBINA: Spremala je veliku svadbu, gatara joj 3 nedelje pre venčanja potpuno promenila život! (FOTO)

devojka
Foto: Instagram / leighmanso26
Zakazala je termin kod vidovnjakinje, kojoj nije spominjala ništa oko svog venčanja i skinula je verenički prsten pre sastanka

Retko ko ima priliku da doživi da kaže sudbonosno DA s nekim zbog koga su emocije proradile još u ranom detinjstvu. Neki se i danas sete prve zaljubljenosti iz vrtića, a većini su se putevi razišli i pronašli su neke nove ljubavi.

[adsenseyu4]

Ovakva bi bila i priča danas 28-godišnje Lise Meri Manso da ih sudbina, ili nešto drugo, nije sasvim slučajno spojila na nekoj zabavi.

Lisa je imala 13 godina kad je prvi put ugledala Majkla, a bili su nerazdvojni sledećih 6 meseci sve dok se njegova porodica nije preselila i izgubili su svaki kontakt.

[adsenseyu1]

Sreli su se ponovno nakon 8 godina na nekoj zabavi, a u decembru 2010. Majkl ju je zaprosio.

Lisa je planirala veliko i luksuzno venčanje kako bi proslavila to što je ponovo našla ljubav iz detinjstva. Ali tri nedelje pre venčanja odlučila se na nešto neobično.

[adsenseyu1]

Zakazala je termin kod vidovnjakinje, kojoj nije spominjala ništa oko svog venčanja i skinula je verenički prsten pre sastanka. Kada je vidovnjakinja počela da joj govori o Lisinom danu venčanja, mlada se prestravila.

Rekla je Lisi da je ona predodređena za velike stvari u životu i da njeno venčanje treba da pričeka i da svakako ne bi trebalo da bude tako veliko kako ga je Lisa zamišljala i organizovala. Trebalo bi da bude intimno i s malim brojem ljudi.

[adsenseyu1]

Sledeće nedelje po glavi su joj se vrzmale reči vidovnjakinje i Lisa je počela da razmišlja da li je odluka o venčanju zaista ono što želi? Iako je već dosta novca uložila u venčanje koje je bilo pred njom i koje je trebalo da se održi u luksuznom hotelu s 5 zvezdica, Lisa je zaključila da očigledno nije spremna za taj čin, čim je vidovnjakinja uspela da joj poljulja razmišljanja.

Skupila je hrabrost i priznala Majklu da nije spremna i da će odložiti odluku o venčanju.

[adsenseyu1]

Skrhani, sledeća 4 meseca su se oboje borili za svoju vezu, ali razišli su se, a Lisa je nakon nekog vremena pronašla novu ljubav u 50-godišnjem muškarcu.

(Dnevne.rs vecernji.hr)

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*