PROBAJTE I VI: Krivac za njen savršen izgled, ovako izgleda ručak Jelene Đoković! (FOTO) (RECEPT)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
devojka
Foto: copyright profimedia.rs
Jelena je sa mužem bila u Dohi, gde nije imala priliku da se hrani onako kako je navikla, pa je jedva čekala da se vrati kući i pripremi za svoju porodicu hranljive, zdrave obroke

Jelena Đoković, supruga teniskog šampionaNovaka Đokovića, poznata je kao pobornik zdravog života i ishrane.

Ona je sa mužem bila u Dohi, gde nije imala priliku da se hrani onako kako je navikla, pa je jedva čekala da se vrati kući i pripremi za svoju porodicu hranljive, zdrave obroke.

Budući da je jedan od ključnih faktora koji utiču na izgled ono što jedete, nije ni čudo što Jelena može da se pohvali fantastičnom figurom i blistavom kožom.

„Dok smo boravili u Dohi, bilo nam je teško da pronađemo sveže voće i povrće… Ipak, u pitanju je pustinja. Veoma sam zahvalna što smo konačno kod kuće. Moje telo je žudelo za hranljivim obrocima“, napisala je Jelena, a onda otkrila kako izgleda jedan takav obrok.

„Za početak, jedem ovu supu. Zatim kus-kus od bundeve, pinjole i tikvice uz salatu od paradajza, suvog grožđa, godži bobicama i orasima. To je moj ručak.

Ne jedem meso, ribu, mlečne prozvode i šećer. Moja dijeta se sastoji od 70 osdto sirove hrane, 30 odsto kuvane (supa, pasta, kinoa, pirinač). Nemam problem sa glutenom, ali se trudim da to izbegnem. Da li je teško? Ne, ako znate šta radite i ako ste dobro obavešteni (jer mnogi će vas pitanje odakle crpite proteine, kalcijum, pokušaće da se šale na vaš račun…).

I da, teško je naći pravu hranu, pripremljenu na zdrav način (minimalno ljudske intervencije u pripremi). Zato je dobra organizacija i informisanost ključ.

Srećna sam što imam pratnera koji je predan zdravlju i istrajan u dijeti isto koliko i ja (iako su nam dijete malo drugačije jedna od druge). Ohrabrujem vas da pronađete svog +1 ukoliko želite da se upustite na ovakvo putovanje“, poručila je Jelena.

(Stil)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*