PRE TRI GODINE SE POVUKLA SA MALIH EKRANA: Evo šta voditeljka Farme Aleksandra Jeftanović radi danas

voditeljka
Foto: Promo
Nekadašnja voditeljka rijalitija “Farma” Aleksandra Jeftanović povukla se sa malih ekrana u januaru 2015. godine iz najlepšeg mogućeg razloga – kada je postala mama, a budući da je se domaća publika uželela, ekipa “Premijere” zakazala je susret sa ponosnom mamom, koja je otkrila da je u potpunosti posvećena majčinstvu.

– Ja sam u 39. rodila Anu i samim tim mislim da sam “full time” mama. Sa dvadeset godina nemaš svest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen nad svim. Možda ja nju i malo smaram, ali trudim se da im ugodim, da imaju lepo detinjstvo, ali jesam stroga.

-Mene se plaše, Saše ne, jer on nije sve vreme tu i on im još uvek popušta, ali mislim da je to normalna podela uloga. Mislim da će, kada budu ušli u pubertet, on biti taj “loš policajac”, a ja dobar – ispričala je voditeljka, koja je potom dodala da se i članovi njene porodice uveliko pripremaju za doček nove 2018. godine.

PRAVO U CENTAR: Beba Balašević odgovorila HRVATSKOM SVEŠTENIKU koji je opleo po njenom ocu

– Što se tiče jelke, na meni je da to završim i stavim paketiće, ali dobro – organizovala sam Deda Mraza, dolazi jelka, sve… I ruska salata, sarma, pečenje, ne razlikuje se to ništa od neke druge srpske porodice.

RODITELJI MORAJU DA PLATE 5.000 DINARA: Prve novčane školske kazne u Pančevu, jer su deca bežala sa časova (INFO)

(Dnevne.rs/Izvor:Pink.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*