“NIKO OVDE NE SAHRANJUJE ŽIVOG OCA”: Gocu Tržan žestoko napali jer njena ćerka Rašu zove TATA, a onda je ona otkrila istinu o Ivanu Marinkoviću!

pevačica
Foto: Printscreen/instagram
Goca Tržan pre nekoliko godina rastala se od Ivana Marinkovića, sa kojim je 2007. godine dobila ćerku Lenu.

Međutim, iako su se bivši partneri u početku i prepucavali, Goca se kasnije ućutala, i više nikada nijednu reč nije rekla o bivšem suprugu.

KAFANSKA TUČA: Mirno je sedeo i pio, a kada je uletelo 20 huligana sve je EKSPLODIRALO – a on je onda.. (VIDEO)

Ipak, pojedinci su uspeli Gocu da izazovu, vređanjem i kritikovanjem zbog komentara koji je napisala pored objavljene fotografije. Radi se o fotografiji na kojoj su Lena i Gocin sadašnji muž Raša, a komentar je sledeći:

[adsenseyu5]

– Služiti i zaštiti. Ćerka. Otac. Ljubav. Šetnja. Moji najlepiš mačići – napisala je Goca uz fotografiju, a onda je usledilo kritikovanje i vređanje – “sramota”, “sve je to lepo, ali on joj nije otac”, i tako dalje.

A onda je usledio Gocin odgovor i prvi komentar posle više godina.

– Drage moje, nemam ja nikakvih problema sa tuđim mišljenjima i ostavljanjem komentara, samo budite pametnije i ne ostavljajte ih uz pretpostavke. Jer je u najmanju ruku nepromišljeno pretpostaviti da je mom detetu bilo šta nametnuto, naročito koga će zvati tatom – počela je Goca.

LJUBAVNICA ZORANA MARJANOVIĆA PROGOVORILA: Dugo smo u vezi, okrenuću VASIONU da ga izbavim iz zatvora!

– Niko ovde ne sahranjuje živog oca, uglavnom oni to sami svojim odnosom prema svom detetu urade, nažalost. Jer, volela bih da objasnite mojoj drugarici kojoj su se roditelji razveli kad je imala pet godina, da Čika Mišu ne zove tatom i da ima živog oca koga ništa ne može da zameni. Živog oca koji se javljao jednom godišnje, a posle par godina zaboravio da je ima. E taj je otac, a ne Čika Miša koji ju je odgajio, školovao, krio od mame kad zabrlja, vozio na treninge, čekao je noću da nazove kad treba da dođe po nju iz noćnog provoda, a sada gaji njenu decu kao svoje unučiće. I ne daj Bože da mu neko kaže da mu ona nije ćerka!

RAZDOR U U DOMU PORODICE ŽIVOJINOVIĆ: Lepa Brena IZBACILA iz kuće Aleksandru Prijović!

-Zato, devojke, budite pametne i birajte pažljivo oca svog deteta. Ali i ako pogrešite, ima nade da ćete naći partnera koji će biti otac vašem detetu. Jer, očevi biraju koliko će to stvarno biti, dete samo oseća ljubav i ne možete mu uskratiti ili nametnuti bilo koga. Idealno je ako dete ima biološkog oca koji voli i brine o njemu, ali nažalost nije baš uvek tako. Zato uzmite najbolje što imate od cele situacije i zanemarite bilo čije “brižne” komentare – objasnila je.

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu4]

1 Comment on “NIKO OVDE NE SAHRANJUJE ŽIVOG OCA”: Gocu Tržan žestoko napali jer njena ćerka Rašu zove TATA, a onda je ona otkrila istinu o Ivanu Marinkoviću!

  1. ” Idealno je ako dete ima biološkog oca koji voli i brine o njemu, ali nažalost nije baš uvek tako.” Nemam nista pametnije da dodam. Bravo Goco!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*