Nijedan muškarac ne ostaje ravnodušan: 4 trika koji će vas učiniti fatalnom za suprotni pol

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
horoskop
Foto: pixabay
Dopustite mu da u ogledalu posmatra vaše aktivnosti i ostanite u visokim potpeticama – nećete verovati koliko ćete ga uzbuditi

Iako se o ukusima ne raspravlja, kada je reč o muškarcima i seksu, postoje zajedničke dodirne tačke.

OVO JE MAJČINA MOLITVA: Reči koje podižu sa dna i spiraju grehe sa duše!

To se odnosi na nekoliko ženskih poteza kojima nijedan muškarac ne može da odoli, pa se zato pripremite i oborite ga s noguveć večeras!

1. Ogledalo

Nabavite ogledalo i postavite ga u sobu na mesto sa kojeg možete pratiti vaše seksualne trenutke. Muškarci uživaju u gledanju svoje partnerke tokom seksa, pa ste dovoljno smeli, priuštite mu zadovoljstvo.

2. Štikle

Muškarci smatraju da su žene u visokim potpeticama izuzetno seksi.

Dakle, za promenu, tokom seksa ostanite u omiljenim štiklama.

EVO KO JE BIO CECINA NAJVEĆA LJUBAV, A OVAKO DANAS IZGLEDA: Bio je velika fudbalska zvezda devedesetih, a sada je udao ćerku! (FOTO)

3. Masturbiranje

Za muškarca ne postoji erotičnija scena od one u kojoj se žena sama zabavlja. Dočekajte ga u krevetu i pokažite mu na koji način funkcioniše vaše telo – nećete verovati koliko će ga to uzbuditi.

4. Fotoaparat

Ponesite fotoaparat ili kameru u spavaću sobu i zabeležite nekoliko vrućih trenutaka, koje će se vaš muškarac s vremena na vreme rado prisetiti. Naravno, to radite samo ukoliko ste sigurne da se neće okolo hvaliti fotografijama, a najbolje je da ih odmah nakon gledanja obrišete ili čuvate kod sebe.

(Dnevne.rs /Izvor: zadovoljna.hr)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*