Nije verovala da će moći da joj promeni život: Pre 10 godina, žena mi je gatala u šolju (ISPOVEST)

pogled
Foto: Pixabay -dnevne.rs
Nekome je to samo razonoda, zabava, a pojedinci gledanje u šolju shvataju vrlo ozbiljno

Da li verujete u svaku priču iz šoljice za kafu? Koliko ste puta poželeli da vam neko “pročita” sudbinu, a zapravo ni sami ne verujete u to?

Nekome je to samo razonoda, zabava, a pojedinci gledanje u šolju shvataju vrlo ozbiljno. Evo priče jedne devojkekoja nije verovala da će jedno “gledanje” u šolju moći da joj promeni život.

“Kao i većina ljudi, i ja sam bila poprilično skeptična povodom toga. Kad sam bila klinka, sa drugaricama iz sela sam sedela, pile smo kafu i gledale jedna drugoj u šolju i sve smo pogađale. Naravno, to je bilo lako, jer, znale smo sve jedna o drugoj”, počinje priču J. M.

Godinama je sve shvatala kao šalu i nije pridavala veliki značaj tome.

kanada
Foto: Dnevne.rs /pixabay

“Sve se dešava pre desetak godina. Drugarice na fakultetu su me stalno prozivale kako ne verujem u to i kako moram da odem kod jedne devojke koja fantastično gleda u šolju. Pristala sam, ali pod uslovom da nijedna ne kaže ništa o meni, mojoj sudbini, itd.

Otišla sam u jednu kuću, u prigradskom naselju. Delovala je sređeno, toplo… Ne znam ni šta sam očekivala, kuću neke veštice iz crtaća?! Svašta i od mene… Devojka je bila potpuno pristojna, tek završila fakultet, traži posao. Sela sam, popila kafu. Dok se šolja “cedila”, pričale smo o vremenu, politici… A onda je počela.

Od skorije prošlosti, pa sve do detalja mog ljubavnog života, sve je bilo pogođeno. Pokazivala mi je znakove, tj simbole koji se tumače uvek isto. Nisam i dalje verovala, mislila sam da je slučajnost. Onda je počela da priča obudućnosti.

kugla

“Muž će ti se zvati na slovo A, imaćete blizance. U početku će vaša veza početi turbulentno, ali ćeš se ti izboriti za svaku svađu, konflikt. On će raditi u svetu zabave, stoji mu neka gitara, ne mogu dobro da vidim, ali ima veze sa muzikom.

Ti ćeš krenuti da radiš u velikoj firmi, ali nećeš biti zadovoljna, pa ćeš otvoriti svoj posao”, pričala je ona tako meni, a ja sam klimala glavom…

Ljudi mogu da veruju ili ne, ali, ja danas imam muža Aleksandra, Saru i Andriju – dvogodišnje blizance. Muž mi je pevač, a ja sam radila u banci koju sam napustila i otvorila sam svoju agenciju za nekretnine… Na sve ovo me je podsetila drugarica koja mi je rekla da je išla da joj gledaju u šolju i da joj devojka ništa nije pogodila. Ja kažem – meni se sve ostvarilo. Sudbina, šta li je?”

Svako veruje u ono što želi. Bio to Bog, sudbina, kafa, pasulj… Mogućnosti su skoro neograničene.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*