Ne možeš se sakriti od SOPSTVENOG OTROVA: Ovo je ŽIVOTNA ISPOVEST Ričarda Gira koja je zapalila internet!

glumac
Foto: Neil Grabowsky/Montclair Film Festival /wikimedia.org
Niko od nas neće odavde izaći živ, zato vas molim da prestanete da se prema sebi ophodite kako drugi nameću. Jedite tu ukusnu hranu, šetajte po suncu, skočite u okean, poručuje slavni glumac

Na jednoj od fan stranica, osvanula je životna pouka Ričarda Gira koju bi svako trebalo da pročita, a možda i da se zamisli nad sobom i onim što jeste.”Mama mog prijatelja se hranila zdravo čitavog života.

NEVEROVATNA DIJETA: Skida salo sa stomaka za jednu noć?! (PLAN)

Nikad nije konzumirala alkohol, niti bilo kakvu “lošu” hranu, vežbala svakog dana, vrlo savitljiva, vrlo aktivna, uzimala je sve suplemente koje joj je preporučivao doktor, nikad nije izlazila na Sunce bez zaštite a i kad jeste, bilo je to za najkraće moguće vreme – praktično je štitila svoje zdravlje u najvećoj meri koliko je mogla.

[adsenseyu1]

Danas ima 76 godina i ima rak kože, rak koštane srži i ekstremnu osteoporozu. Otac mog prijatelja jede slaninu na slanini, puter preko putera, mast preko masti, nikad i mislim nikad nije vežbao, bio na Suncu dok ne izgori svaki put, bukvalno mu je pristup životu takav da ga živi do maksimuma, a ne kako mu drugi sugerišu.

VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNIH 5 DANA: Popodne OPREZ, očekuje se jako nevreme – EVO I GDE! (INFO)

On danas ima 81. godinu i doktori kažu da ima zdravlje mlade osobe.

VELIKI NEDELjNI HOROSKOP za period od 25. 6. do 2. 7. 2017. godine (POSAO, ZDRAVLjE, LjUBAV)

Ljudi, ne možete da se sakrijete od svog otrova. On je tamo negde i pronaći će vas, a prema rečima prijateljeve majke koja je još živa: “Da sam znala da će mi se život završiti na ovakav način, živela bih ga do maksimuma, uživajući u svemu što mi je rečeno da ne treba!”

[adsenseyu5]

Niko od nas neće odavde izaći živ, zato vas molim da prestanete da se prema sebi ophodite kako drugi nameću.Jedite tu ukusnu hranu, šetajte po suncu, skočite u okean. Recite istinu koju nosite u svom srcu poput skrivenog blaga.

Zbog Ninove ćerke Sandre PLAKAO ceo „Grand“, ona pala na kolena, a onda joj je Jelena Karleuša rekla nešto što će pamtiti CEO ŽIVOT! (VIDEO) (FOTO)

Budite blesavi. Budite ljubazni. Budite čudni. Nema vremena ni za šta drugo”, ispričao je slavni glumac.

KARDIOHIRURG: OVA VRSTA HRANE UZROKUJE MOŽDANE I SRČANE UDARE (VIDEO)

Bez obzira da li je u pitanju priča koja zaista potiče od poznatog glumca ili ne, pouka je jasna: ne budite opsednutinečim samo zato što je u pitanju trenutni trend ili nečija preporuka; umerenost je majka i živite život punim plućima.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Mi. K. /dnevni avaz)

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*