LUKSUZ ZA SAMO 1.000 EVRA: Montira se za vikend, dolazi na vašu adresu (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
kućica
Foto: Facebook / archedcabins
Kompletnu kuću proizvođači šalju na vašu adresu u osnovnom paketu sa sve spratom, skeletom strukture, tipom izolacije R13 da kuća bude topla i plafonima u obliku panela

Sve više porodica se odlučuje za ove alternativne kuće – kolibe. Veoma su jednostavne za izgradnju, a ne koštaju previše!

UŠTEDA PRILIKOM TOČENJA GORIVA: Ovaj trik vam sigurno neće reći na benzinskim pumpama!

Kompanija archedcabins.com iz Sjedinjenih Američkih Država, šalje kompletnu kuću na vašu adresu u osnovnom paketu sa sve spratom, skeletom strukture, tipom izolacije R13 da kuća bude topla i plafonima u obliku panela.

Ove kuće su savršene, jer su jeftine, brzo se montiraju i imaju sve što zadovoljava osnovne potrebe stanovanja.

Cene se kreću od 1.000 evra za najjeftiniji model, do najskupljeg koji košta 12.000 evra. S obzirom da najskuplji model ima je 84 metra kvadratna, 4 spavaće sobe i 2 kupatila, to i nije tako velika cena!

dvorište
Foto: Fejsbuk

DECA SU MI REKLA DA IH SMARAM: Otišla sam kod psihologa i šokirala se njenim savetom

dvorište
Foto: fejsbuk

Ova kompanije može lako da prilagodi budući dom vašem ličnom ukusu na osnovu fotografija koje im pošaljete, i na kojima im predstavite kakve kuće volite.

dvorište
Foto: Fejsbuk

Iako je krajnji cilj ovih objekata da postane dom, manji modeli (4 kvadratna metra) mogu da se koriste kao skladišta ili čak kao džinovske kuće za vaše kućne ljubimce. Mogućnosti su beskrajne.

A OD SUPRUGA ZA ROĐENDAN ZGRADA OD 28 SPRATOVA: Nekada je vodila Parove, a evo kako sada živi u Dubaiju! (FOTO)

Da li biste kupili kuću poput ove za 1.000 evra?

 

(Dnevne.rs/Izvor:Stil.Kurir.rs)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*