KRITIKUJU JE DA SE PREVIŠE ŽRTVUJE ZA ĆERKU: Evo kako izgleda mezimica Lee Kiš (FOTO)

voditeljka
Foto: printscreen/Instagram
Iako joj je majka jedna od najpopularnijih voditeljki, ćerka Lee Kiš se ne pojavljuje u medijima, a autorka emisije “Nedeljno popodne” ističe da njena mezimica nema ambicije da bude pred kamerama.

– S nepune 22 godine je diplomirala režiju, a sada brani master rad na temu demokratija i demokratizacija. Mislim da će doktorske studije odlučiti čime će se ona zapravo u budućnosti baviti – ispričala je Lea za “Story”.

– Ako detetu usadite osećaj da je voljeno, ne može se desiti da izraste u lošeg čoveka. Sara je uvek bila mažena, suprug i ja smo joj se potpuno posvetili i rezultati su vidljivi. Često sam kritikovana da se previše žrtvujem za ćerku, jer sam gledala da svaki svoj slobodni trenutak provedem kod kuće sa njom, jer Sara je dete koje nikada nije odrastalo uz babe, dede i kućne pomoćnice – iznela je svoj stav o roditeljstvu Kišova, dodajući:

UDAR NA KUĆNI BUDŽET: Šta sve poskupljuje od 1. januara

– Kada je porasla postale smo najbolje drugarice i suprug i ja se trudimo da je posmatramo kao ravnopravnu. Kod nas nema tajni, sve je transparentno. Sara nam je striktno zabranila da govorimo o njenom ljubavnom životu, tako da to ne smem da otkrivam. Reći ću samo da je osoba znatiželjnog duha, željna znanja, putovanja i druženja. Živi punim plućima i samostalno pravi sve svoje izbore.

Lea Kiš sa ćerkom

DECA U NAJVEĆOJ OPASNOSTI: Meso koje jedemo puno je antibiotika i hormona

(Dnevne.rs/Izvor:N.M.,Pulsonline.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*