KAO DA NIJE PROŠLO 12 GODINA: Znamo je kao lepu Maribel iz serije Rubi, danas ima troje dece i izgleda ovako! (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

glumica

Glumičin život se dosta promenio od snimanja megapopularne telenovele, ali je njen izgled ostao potpuno isti

Glumica Žaklin Brakamontes karijeru je počela u svojoj dvadesetoj godini, kada je kao pobednica na izboru za Mis Meksika privukla pažnju producenata.

Počela je da snima serije i filmove, ali je svetskoj javnosti postala poznata kada je odigrala ulogu Maribel u telenoveli „Rubi“.

Publiku je osvojila kao bogata studentkinja dobrog srca, koja nosi aparat na nozi i hramlje, kao posledica teške saobraćajne nesreće koja joj se dogodila u detinjstvu.

Još su je više zavoleli ljubitelji ove telenovele zbog svih pakosti koje joj je priređivala glavna protagonistkinja Rubi (Barbara Mori), a onda je jednostavno nestala sa malih ekrana na području Balkana.

Ono što je zanimljivo, jeste i to što Žaklin izgleda potpuno isto kao pre 12 godina, kada je serija snimana!

Njeno lice nema nijednu jedinu boru, osmeh je krasi kao i ranije, s tim što su se u njenom životu neke stvari promenile.

Naime, glumica je vaspitana u tradicionalnom, patrijarhalnom duhu, pa je javnosti bilo poznato da ona želi da seuda i zasnuje porodicu, kao i to da svoju nevinost čuva za brak.

Ni sva slava i popularnost koju joj je donela poznata telenovela nisu poljuljali njena verovanja i moralna načela, pa je na kraju to i uradila – sada je udata za biznismena Martina Fuentesa, ima dvoje dece, a treće je na putu.

Danas je za lepu Maribel glavna preokupacija porodica, glumom se bavi malo manje, ali je i dalje aktivna na televiziji.

Tople letnje mesece koristi za uživanje u poslednjem trimestru trudnoće, boravak u prirodi sa porodicom i šetnju sa prijateljicama.

Evo kako je Žaklin izgledala pre 12 godina u seriji „Rubi“:

(Dnevne.rs /Izvor: B.M., stil.kurir)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*