JEZIVO: Žena ga zlostavljala, varala i tukla – užasavajući kraj SLAVNOG GLUMCA! (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
LISA
Foto: printskrin /TVITER
Patrik je danima ležao u sopstvenom urinu i fekalijama jer žena nije brinula o njemu, navodi dobro obavešten izvor

Bliski prijatelj pokojnog glumca, Patrika Svejzija, tvrdi kako je udovica Lisa Niemi (60) pravo oličenje zla.

„Patrika, koji je zbog njenog nemara spao na svega 40 kilograma, niko nije smeo da poseti. I njegovu pokojnu majku je oterala iz kuće,“ rekao je prijatelj.

Dodaje kako je Lisa Partika, koji je umro 2009. od raka pankreasa, vređala, tukla, varala sa ženama i muškarcima te držala u kućnom pritvoru.

Don, Patrikov mlađi brat, brinuo se za njega kad god je mogao. Ali kad ga nije bilo u gradu i Patrik je bio prepuštan Lisi, ona bi ga napustila i ne bi se brinula o njemu.

„Kada bi Don iznenada dolazio kod Patriku, često ga je viđao kako leži u vlastitom urinu i fekalijama,“ ispričao je glumčev prijatelj za Radar Online.

Drugi izvor istom portalu tvrdi da je Lisa godinama i upravljala Patrikovim novcem te mu naređivala koje uloge da prihvati, a koje ne.

Svejzi je navodno patio i ostao s njom u braku jer je ona znala tajnu koja bi mu mogla uništiti karijeru i porodicu.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*