JEDNOSTAVNO – PREDIVNO! Ana Štajdohar objavila prvu i NEODOLjIVU fotografiju svog malenog Lava (FOTO)

pevacica
Foto: Facebook/ana.stajdohar.351
Šarmantna pevačica i njen suprug Nikola Demonja prošle godine postali su ponosni roditelji dečaka, ali njihovi fanovi do sad nisu imali priliku da upoznaju ovog mališana.

Krajem oktobra prošle godine, jedna od najatraktivnijih i najharizmatičnijih pevačica na našoj sceni donela je na svet svoje drugo dete.

Njena i Nikolina ćerkica Nia postala je tako starija sestra dečaku kojem su srećni mama i tata dali ime Lav. Maleni je hrabro savladao prepreku i došao na ovaj svet, pa je zbog toga i dobio ime Lav. Neopisiv je momenat kada prvi put dodirnete svoje dete, to mame najbolje znaju.

Sve muke zaborave se u tom trenutku”, rekla je srećna mama Ana Štajdohar ekskluzivno za Story nakon porođaja.

Nakon što se njihov maleni borac uselio u dom Štajdohar-Demonja, ponosna mama Ana nekoliko puta je na društvenoj mreži Instagram objavila simpatične fotografije čija je glavna zvezda upravo Lav.

Međutim, obožavaoci ovog slavnog para nisu imali priliku da saznaju kako ovaj mališan izgleda – do pre dva dana, kada je Ana podelila neodoljivu fotografiju svog sina.

Pevačica je poželela svojim obožavaocima dobro jutro podelivši ovaj predivan trenutak iz svog doma, a mnogi su primetili da je Lav nasledio majčinu lepotu i topao pogled.

(Dnevne.rs /Izvor: Story.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*