HAJDE, DRUGAR, VRATI SE: Očajnička borba mačke da oživi prijatelja rasplakala je svet! (VIDEO)

bela-crna
Gazeći je šapama u predelu srca i donjeg dela tela, beli mačak nije hteo da se preda punih dva sata

Čemu je lisica naučila malog princa: Prijatelji su drugačiji jer su posebni

Da li je u pitanju urođeno osećanje pripadnosti čoporu ili jednostavnobezgranična ljubav koju životinje gaje prema ljudima ili drugim životinjama, ne znamo, ali ovaj događaj potresao je mnoge i slomio čak i ona najkamenija srca!

Video je nastao slučajno, na ulicama Turske, kada je prolaznik primetio najtužniju životinju na svetu – mačku, koja ne može da se pomiri sa smrću svoje prijateljice, takođe mačke.

Foto: Ilustracija / Shutterstock

Dok je crna mačka beživotno ležala na asfaltu, njen prijatelj dao je sve od sebe da je ne izgubi, pa je, na sebi svojstven način, pokušao da je oživi, gazeći je šapama u predelu srca i donjeg dela tela. Shvativši da je sve izgubljeno, legao je i ušuškao se pored nje.

Ali, nešto mu ponovo nije dalo mira i odlučio je da je prijatelj vredan bar još jednog pokušaja i nastavio sa svojim procesom oživljavanja punih dva sata!Scenu je zapazilo još nekoliko ljudi koji nisu mogli da veruju svojim očima i kao skamenjeni gledali su očajničke pokušaje mačke da drugu mačku vrati u život.

Posle nekog vremena, ni oni više nisu mogli da gledaju tužni prizor, pa su pozvali nadležnu službu da odnese uginulu životinju.

To je bio trenutak kada suprijatelji morali zauvek da se raziđu, ali, da nije došlo službeno lice, pitanje je kada bi mačka prestala da se nada.

Pogledajte dirljivi video!

1 Comment on HAJDE, DRUGAR, VRATI SE: Očajnička borba mačke da oživi prijatelja rasplakala je svet! (VIDEO)

  1. овај текст је припремио неко ко уопште не познаје мачке! очито да је бијели – мачак, а црни, мртав, – врло вјероватно мачка, и претпоставити да је страдала у вријеме парења те да њена хемија још утиче на мачка који, очито је чини на њој сличне покрете којима изискују од партнерке одређени положај за парење!
    иначе, овакво гажење и чупкање предњим шапама разбјесни свакога ко има мачку у кући јер мачке обичавају то да ради на платнима, теписима, декама, тј. теренима сличне текстуре као што је ситуација на слици!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*