GREŠKA KOJA JE ŠOKIRALA PUBLIKU: U prepunom studiju, mađioničar se zapalio i bljuvao vatru zapalivši sve rekvizite! (VIDEO)

trik
Luis Ricardo u usta je ulio zapaljivu tekućinu i počeo se igrati vatrom. Sadržaj iz usta ispljunuo je na baklje, no kako nije ispljunuo sve, zapalila mu se usna šupljina.

Gostujući u emisiji ‘Programa do Ratinho’ na brazilskoj televiziji SBT Ao Vivo, jedan je mađioničar u utorak gledateljima priredio, najblaže rečeno, šok. Tijekom emitiranja uživo, Luis Ricardo u usta je ulio mješavinu zapaljivih tekućina i počeo se igrati vatrom.

Problem je nastao kad se Luisu zapalila usna šupljina jer svu tekućinu nije uspio ispljunuti na zapaljene baklje kojima je manevrirao. Počeo je mahnito trčati po studiju, ispljunuo tekućinu i zapalio rekvizite koji su bili na podu. U kadar je ‘uletio’ čovjek s aparatom za gašenje vatre kako bi pogasio sve što je Luis zapalio. Sve je, naravno, snimila kamera.

Ricarda su hitno prebacili u bolnicu gdje su mu liječnici odmah pružili stručnu pomoć. Stanje mu je stabilno i oporavlja se.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*