Evo ko je ćerka Ane i Vlada Divca: Skromna i fina, ni nalik drugoj deci poznatih! (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
kosarkas
Foto: www.mc.rs
Sedamnaestogodišnja Petra upisala je fakultet i uskoro odlazi da studira u Americi

Poznati supružnici i osnivači humanitarne fondacije, Ana i Vlade Divac (48), usaglašavaju poslednje detalje pred proslavu 18. rođendana svoje naslednice Petre, koju su usvojili posle bombardovanja Srbije, piše Story.rs.

Jedan od najuspešnijih srpskih košarkaša svih vremena i njegova suprugaveć decenijama važe za veoma skladan par. Svoju ljubav krunisali su brakom pre 27 godina, a svojim najvećim uspehom smatraju to što imaju troje dece:sinove Luku (25) i Matiju (22), kao i usvojenu ćerku Petru (17).

 

Vrednosti koje su stvarali tokom bračnog života nadogradili su i zajedničkim radom u Fondaciji Ana i Vlade Divac koju su osnovali 2007. godine. Na godišnjem koktelu ove fondacije, koji je održan početkom juna u jednom hotelu u Beogradu, supružnicu su sumirali uspešne rezultate koje su kroz humanitarni rad postigli tokom prethodne godine i najavili nove akcije koje zajedno sa svojim timom planiraju da sprovedu u delo.

Vlade Divac
Foto: Printscreen/Instagram/petr_aa_d

Veliki uticaj koji Vlade ima širom sveta, kao i divljenje koje je zaslužio tokom igranja za reprezentaciju, kao i u prestižnoj NBA ligi, iskoristio je na najplemenitiji način, tako što je udružio poznanike, partnere ali i sve ljude dobrog srca kako bi pomogli onima koji su ugroženi na bilo koji način.

U njegovom kako privatnom, tako i profesionalnom životu veoma je bitna supruga Ana koja na čelu Fondacije ostvaruje zavidne rezultate. Samo tokom prethodne godine realizovani su projekti u vrednosti od 2,3 miliona dolara i time je hiljadama ljudi omogućen bolji život.

VELIKI NEDELjNI HOROSKOP za period od 25. 6. do 2. 7. 2017. godine (POSAO, ZDRAVLjE, LjUBAV)

U narednom periodu, porodicu Divac na privatnom planu očekuje veliko rođendansko slavlje njihove mezimicePetre. koja puni 18 godina i time simbolično stupa u svet odraslih.

 

„Pripremamo se za veliko slavlje koje će biti predivno jer će cela naša porodica biti na okupu. Doći će tetke, strine, kumovi i mnogo naših prijatelja. Nisam Petri davala nikakve posebne savete pred taj simboličan čin odrastanja, ali i ona i naši sinovi veoma su pametna deca.

U životu treba samo da slede svoje ciljeve i da nikoga na tom putu ne oštete ili povrede. Ona se sada upisala na Univerzitet Čapman u Kaliforniji i veoma sam ponosna na nju. Tamo je već njen brat i drago mi je što će imati i njegovu podršku“, kaže Ana.

Iako je Petra aktivna na društvenim mrežama, njen život ne prate mediji, kao što je to slučaj sa, na primer,Anastasijom Ražnatović, Helenom Topalović i drugom decom poznatih ličnosti.

Ona živi normalnim, mirnim životom mlade devojke i to što su joj roditelji slavni i bogati za nju nema presudan značaj, a kada objavljuje fotografije na Instagramu, to je uglavnom druženje sa prijateljicama i porodicom, kao i njeni uspesi, bez pućenja i poziranja u izazovnoj garderobi.

VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNIH 5 DANA: Popodne OPREZ, očekuje se jako nevreme – EVO I GDE! (INFO)

 

Budući da je ćerka Petra do sada živela sa Anom i Vladom, njen polazak na fakultet ujedno je i prvo napuštanje porodičnog doma, pa će predstojeći rođendan obeležiti posebni trenuci i jake emocije. Gospođa Divac nije skrivala sreću i ponos govoreći o svojim naslednicima koji studiraju na prestižnim univerzitima u Sjedinjenim Američkim Državama, naročito o najstarijem sinu Luki, koji je sada uspešan stendap komičar.

MILOŠ BIKOVIĆ DOŠAO SA RUSKOM LEPOTICOM NA SVADBU KOD JELISAVETE I TEA: Pogledajte kako ona izgleda! (FOTO)

Pošto se život porodice Divac odvija na dva kontinenta, kako zbog dece koja studiraju u SAD, tako i Vladove uspešne karijere kao potpredsednika Sakramento Kingsa, najsrećniji su kada su svi na okupu i zato se uvek trude da zajedno idu na porodična putovanja. Kao izuzetno jaka žena i oslonac cele porodice, Ana kaže da se oseća najzadovoljnije kada su njeni najmiliji srećni, kao i kada vidi da dobrotom i plemenitim gestovima usrećuje i druge ljude.

 

(Dnevne.rs /Izvor: Story.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

1 Comment on Evo ko je ćerka Ane i Vlada Divca: Skromna i fina, ni nalik drugoj deci poznatih! (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*