Evo kako da znate da devojka koju ste upoznali nije za vas!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
ljubav
Neodobravanje prijatelja, nemogućnost zajedničkog uživanja u aktivnostima te stalan osećaj krivice znakovi su koji govore da ona nije prava za vas.
Razmišljate li previše?

Za razliku od žena koje će analizirati budućnost i moguće situacije unedogled, muškarci se češće povodu za trenutnim osećajem. Velik deo njih oseća pritisak da se ožene i zasnuju porodicu, no ni sami sebi ne mogu da objasne izbegavaju li to zbog straha od promena ili zato što podsvesno osećaju da devojka s kojom jesu nije ona „prava“ za njih.

Ne odobravaju je vaši prijatelji

Koliko god vaši prijatelji imali različit ukus u muzici, filmovima, sportu ili ljudima, činjenica je da vas oni dobro poznaju. Stoga, ako oni smatraju da ona nije dobar izbor za vas, ili ako pak vaša partnerka ne može da ih podnese, to je definitivan znak da u vašem odnosu nešto ne funkcioniše. Najbolje što možete da uradite je da razgovarate s nekim ko je nepristrasn, nakon čega će vam biti jasnije u čemu je problem i može li se rešiti.

Nema baš aktivnosti u kojima možete zajedno da uživate

Nakon intenzivnog i početnog razdoblja veze u kojem vam je bilo dovoljno samo da provodite vreme zajedno i upoznajete se, ovo stanje tek kasnije izlazi na videlo. Zapitajte se uživate li zajedno u besposlenim nedeljnim popodnevnima, koliko se vaši interesi, hobiji i ono što vas ispunjava preklapaju te koliko se uopšteno morate truditi da bi vam zajedno bilo lepo.

Ako je za sve potreban velik kompromis i trud s vaše strane, tada niste kompatibilni.

Vi ste dežurni krivac za sve

Osim ako ste izrazito egostični ili pak nikad niste naučili kako stvari funkcionišu u normalnim vezama, ne bi trebalo sve vreme da se osećate kao da ste nešto zgrešili. Ako je osećaj krivice postao vaša svakodnevica, tada je problem u nerealnim očekivanjima i tome da ste oboje zaljubljeni u idealnu sliku partnera. Ne možete li otvoreno da razgovarate o tim očekivanjima i da nađete kompromis, to nećete uspeti ni u budućnosti.

Seksualni život je loš

Pamtite li dobar seks na početku vaše veze, lako je samog sebe zavarati da seks nije najbitnija stvar u vezi te da je koncentrisanje na njega površno. Ipak, to nije tačno i rezultati brojnih zdravstvenih studija pokazuju da je redovan i zadovoljavajuć seks jedan od tri ključna preduslova za stabilan ljubavni odnos i partnerstvo.

Ona je sjajna, ali ne možete zamisliti budućnost s njom

Ona je pametna, seksi i ne ljuti se ako posle posla ostanete na pivu s drugarima. U prevodu, prema uopštenim muškim „standardima“ ona je savršena. Problem se javlja ako se s njom tako „savršenom“ ne možete zamisliti u budućnosti, u braku ili s decom. Da biste bili sigurni kako nije samo reč o tremi zbog promene životnog stila i velikih obaveza, pričekajte nekoliko meseci te ako se jednako osećate, budite pošteni prema sebi i njoj te recite zbogom.

(24sata)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*