DREVNA KINESKA FILOZOFIJA: Ovih 5 stvari koje privlače lošu energiju u vaš dom

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
enterijer
Ukoliko menjate enterijer u vašem stanu ili kući, pročitajte listu stvari koje bi trebalo da izbegnete!

Crna vrata

Prema kineskoj filozofiji entrijera – feng šuiju, najadekvatniju boju za vaša ulazna vrata odabraćete u zavisnosti od strane sveta na kojoj se nalaze. Crna boja privlači nesreću ukoliko se vrata ne nalaze na severnoj strani.

Feng šui biljka koja donosi novac: Evo kako da gajite krasulu kod kuće! (FOTO)

Biljke sa trnjem

Oštre, reckave biljke pravi su magnet za lošu sreću. Zato, nije proporučljivo da uzgajate biljke sa trnjem, poput kaktusa.

Ogledalo naspram kreveta

Postoji verovanje prema kome ogledalo naspram kreveta za spavanje privlači nepovoljne uticaje koji će se odraziti na vezu ili brak.

Kalendar na pogrešnom mestu

Kalendar koji se nalazi na vratima podseća da je život prolazan i zato negativno utiče na kvalitet i dužinu života ukućana.

Slika brodoloma

Ukoliko stičete utisak da vas uporno prati loša sreća, vreme je da se rešite slike brodoloma. Brodolom je simbol karastrofe, tako da slika sa ovakvim motivom negativno utiče na ponašanje i energiju.

(Dnevne.rs /Moj stan)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
  • Rade Vecerinovic

    Cini mi se da su Kinezi u pravu!