DOBRO SE DOBRIM VRAĆA: PRIČA KOJA JE RASPLAKALA SVET, ova 3 minuta nikada nećete zaboraviti

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

bolnica

Nemoćni dečak nikada nije zaboravio dobrog trgovca koji je platio lekove za njegovu bolesnu mamu

Dirljivi video od tri minute o dobroti i plemenitosti rasplakao je milione ljudi širom sveta. Reč je o reklami za jednu kompaniju iz Tajlanda koja se bavi pružanjem usluga komunikacija.

Priča počinje pre 30 godina kada je jedan trgovac prisustvovao sceni u kojoj apotekarka hvata i galami na dečaka koji je ukrao lekove protiv bolova za svoju mamu. Trgovac plaća lekove i još daje kesicu supe od povrća, a sve to posmatra devojčica, ćerka trgovca.

Mnogo godina kasnije kog isto trgovca dolazi prosjak koji traži hranu, koju mu trgovac daje. Nešto kasnije, trgovac doživljava moždani udar, a u bolnici njegovoj ćerki daju račun za lečenje koji ona ne može da plati. Nemoćno gleda u cifru i plače jer ne može da sakupi toliki novac.

Sledi rasplet u kojem ćerka ponovo gleda isti račun, a na njemu su sada sve nule. „Svi su troškovi plaćeni pre 30 godina sa tri kutijice lekova protiv bolova i kesice supe od povrća“, piše na novom računu.

(Dnevne.rs /Novinske agencije)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

2 Comments on DOBRO SE DOBRIM VRAĆA: PRIČA KOJA JE RASPLAKALA SVET, ova 3 minuta nikada nećete zaboraviti

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*