CRNI BOŠKO! Ovako danas izgledaju (bivše) žene Policajca sa Petlovog brda (FOTO)

GLUMICE
Foto: Screenshor YouTube / youtube
Serija “Policajac sa Petlovog brda” bila je jedna od najgledanijih devedesetih, a priču o Bošku Simiću koga je glumio Ljubiša Samardžić uljepšale su njegove četiri bivše žene. 

Svetlana Ceca Bojković, Maja Sabljić, Neda Arnerić i Milena Dravić glumile su bivše supruge policajca Boška sa kojima je imao petoro dece.

Saznajte gdje su i šta rade ove slavne glumice dvadesetak godina nakon premijernog prikazivanja serije

Radmila – Ceca Bojković

bojkovic
Foto: Tanjug

Svetlana Bojković glumila je lik Radmile . Njen suprug u stvarnom životu pre par godina postao je Slavko Kruljević, ambasador Srbije u Helsinkiju, sa kojim je glumica otišla na službovanje, ali je nedavno izjavila da joj nedostaje Srbija i gluma.

Vera – Milena Dravić

glumica
Foto: fonet

Milena je nažalost u martu ove godine ostala bez supruga i kolege Dragana Nikolića. Čuvenoj srpskoj glumici je, nakon smrti supruga Gage, zdravlje ozbiljno narušeno, ali Milena se ipak ne da.

Naša velika glumica Milena Dravić dobila je nagradu Dobričin prsten za životno delo.Ona je emotivno primila vest o nagradi, a u prvoj reakciji za “Blic” je rekla da joj nedostaje pokojni suprug Dragan Nikolić.

Natalija – Neda Arnerić

glumica
Foto: Fonet

Neda je već trideset godina u braku sa doktorom Miloradom Mešterovićem, a u maju ove godine, Neda je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, pala sa terase svog stana na limeni krov i zadobila teške povrede vrata i kičme.

Srećom, glumica se uspešno oporavila i već uspjela da zaigra u pozorištu. A i izgleda sjajno!

Ana – Maja Sabljić

glumica
Foto: printskrin

Ova lepa glumica danas ima 55 godina. Maja je odmah nakon završetka serije otišla u Ameriku, a pričalo se da u Los Anđelesu živi na visokoj nozi i da stanuje na Bulevaru sumraka, između Holivuda i Beverli Hilsa, a bila je u braku deset godina sa američkim biznismenom srpskog porekla Džordžom Zečevićem sve do njegove smrti. sada je viđamo kako uredno letuje u Crnoj Gori i posećuje premijere filmova u Beogradu.

(Dnevne.rs/ Izvor: CDM, Blic)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*