Ako sipate SIRĆE u vodokotlić, rezultat će vas oduševiti! (VIDEO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
kotlic
PrintSkrin: YouTube/HouseholdHacker
Ovo je samo jedan od sedam trikova koji će vam olakšati život! Bar kad su kućni poslovi u pitanju

Kad pomislimo na čišćenje i ribanje toaleta, umivaonika i kade svima nama pripadne muka, jer znamo da nas čeka mnogo posla. A što je najgore, to je obaveza koja nas čeka skoro svaki dan.

Ipak, ne mora sve da bude tako teško. Pogledajte ovaj video i naučićete nekoliko jednostavnih, a efikasnih trikova, koji će vam pomoći da vaše kupatilo zablista kao novo, a bez ikakvih opasnih hemikalija.

Sva ova sredstva za čišćenje sigurno već imate kod kuće, ali ne na polici na kojoj držite otrovnu hemiju, već u špajzu, ostavi ili frižideru.

Za početak, tu je alkoholno sirće, pomoću kojeg možete da toalet očistite od svih bakterija, bez štetnih isparenja. Sve što treba da uradite jeste da ga, umesto direktno u WC-šolju, sipate u vodokotlić.

Takođe, pogledajte za šta sve mogu da posluže i druge stvari koje imate u ostavi, poput čaja u kesici, paste za zube ili najobičnijeg limuna.

DUHOVITI ANDRIJA PONOVO BRILJIRAO: Na slovenačkom jeziku, na urnebesan način podržao naše košarkaše (VIDEO)

(Dnevne.rs /Telegraf.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*