ZVALI SU GA ZVER, A DANAS JE UŠAO U HRAM SVETOG SAVE: Evo otkud ova PUTINOVA borbena mašina u SRPSKOJ SVETINJI (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

bokser

Najviši (213 santimetara) i najteži (147 kilograma) bokser u istoriji, zbog čega je dobio naziv RUSKI DŽIN i ZVER je prisustvovao otvaranju izložbe u čast dinastije Romanov

Prvi put za javnost je otvorena kripta Hrama Svetog Save na Vračaru, a u okviru toga otvorena je i izlozba „Četiri veka doma Romanovih – Buđenje sećanja“. Ipak, najveće iznenađenje je pojava najvišeg i najtežeg boksera na svetu Rusa Nikolaja Valujeva u srpskoj svetinji!

Bivši bokserski šampion u WBA kategoriji Nikolaj Valujev posetio je danas Hram Svetog Save gde je prisustvovao jutarnjoj liturgiji, a nakon molitve posetio je i kriptu najveće srpske crkve na Vračaru.

Foto: Milena Đorđević

Valujev, koji je od 2011. godine član političke stranke Jedinstvena Rusija, predsednika Vladimira Vladimiroviča Putina, bio je oduševljen izgledom Hrama, i svaki detalj je zabeležio svojim mobilnim telefonom, a u prolazu je zastao sa svakim srpskim sveštenikom i s njim razgovarao.

Najviši (213 santimetara) i najteži (147 kilograma) bokser u istoriji, zbog čega je dobio naziv RUSKI DŽIN i ZVER je prisustvovao otvaranju izložbe u čast dinastije Romanov, te je zajedno sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, srpskim patrijarhom i prestolonaslednikom Aleksandrom II Karađorđevićem razgledao umetnička dela.

(Telegraf.rs) 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
  • Dusko Vasic

    OD SVIH TITULA NAJJJJJJ VEĆA JE TITULA ČISTE PRAVOSLAVNE DUŠE!!!! DA LI TREBA DA SE MERI PO VISINI, TEŽINI???????NE SLOVENSKA DUŠA JE NEMERLJIVA!!!!!!!!!

  • Srboljub

    zalosno je to ko ga je docekao,sve sami izdajnici srpskoga roda