ŽESTOKE UVREDE: ŠMINKERKA ISPROZIVALA CECU – ‘Ona je nepismena a njena deca priglupa i površna!’ (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
pevacica-sminkerka
foto: printskrin
Šminkerka Jelena Maćić poznata je po oštrom jeziku i bez straha da javno prokomentariše baš sve i svakog.

Na njenoj meti se ovog puta našla folk pevačica Ceca Ražnatović i njena deca, Anastasija i Veljko Ražnatović.

„Ajmo sad realno. Koga zabole ona stvar za Anastasiju i Veljka? Neke tamo Maše? Pa da l’ ste realni? To su uzaludna deca koja ni u školu ne idu, jer su im roditelji nepismeni sa jedva osnovnom školom završenom! Bulumenta nepismenih sa viškom para i Instagramom. Operisana deca pre vremena, prešminkana, priglupa, površna“, izjasnila se Maćićka a onda kritikovala i medije koji toliko prostora daju tinejdžerima.

„Ali vi iz medija. Plasiranjem ovih i ovakvih ljudskih promašaja, zaludnih karaktera, dece loših roditelja direktno i svesno vršite genocid nad umom nacije.

Ne. Nisu to uzori. Uzori su ona beskrajno talentovana i prepametna deca, koje nam Zapad uzima jer nismo u stanju da ih podržimo. Nije do surovog Zapada. Oni kao najveće blago uzimaju sve ono što je nama nebitno.

Njih Anastasija i veljko, kao i slični, zaista ne zanimaju. Jer vrednosti bez“, zaključila je šminkerka. Ceca ali i njena deca se nisu oglasili povodom ovih objava.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone