ZAPROSIO DEVOJKU NA MATURSKOJ VEČERI: Drugari iz odeljenja i brojni sugrađani ZANEMELI od čuda (FOTO)

prosidba
Foto: Fejsbuk
Nakon što su maturanti pozirali ispred škole za grupnu fotografiju, Aleksandar Čomić kleknuo je na kolena i zaprosio svoju devojku, maturantkinju Nikolinu Vujović

Kažu da Hercegovcima romantika nije jača strana, ali ovaj momak demantuje sve takve glasine! Na maturskoj večeri u Bileći sinoć se odigrao nesvakidašnji događaj – maturantkinju Srednjoškolskog centra “Golub Kureš” momak je zaprosio pred školom, naočigled njene cele generacije i brojnih sugrađana.

Naime, nakon što su maturanti pozirali ispred škole za grupnu fotografiju, Aleksandar Čomić kleknuo je na kolena i zaprosio svoju devojku, maturantkinju Nikolinu Vujović.

Dok je muzika svirala, a u vazduhu letele konfete koje su sa prozora škole ispalili Aleksandrovi prijatelji, Nikolina je rekla “da”.

Budući mladoženja rekao je za Moju Hercegovinu da je ovo iznenađenje pripremao tri meseca, te priznaje da je imao malu tremu da li će sve ispasti kako treba.

– Srećom, imao sam pomoć svog budućeg kuma Marka Babića. On mi je dao veliku podršku – rekao je Čomić.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

A za budućeg kuma dileme nema kada je u pitanju priređeno iznenađenje. Kaže, sve je ispalo idealno.

ZABRANJENA LJUBAV KOJA JE IZAZVALA ZGRAŽAVANJE JAVNOSTI: Neda Arnerić bila je u braku sa 32 godine starijim glumcem (FOTO)

– Aleksandar i Nikolina su u dugogodišnjoj vezi. Iznenađenje je ispalo kako treba, a ovako nešto se još nije desilo u našem gradu – kaže Babić.

I zaista, stanovnici Bileće, a i Hercegovine ne pamte ovakav događaj na maturskoj večeri.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*