Vučić je juče bio dvostruko srećan: Evo šta je Šešelj izjavio povodom napada na premijera (INFO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
radikal
BEOGRAD – Lider radikala, dr Vojislav Šešelj, prokomentarisao je nizom objava na Tviteru događaj u Potočarima, kao i napad muslimanskih ekstremista na nekadašnjeg njegovog najbližeg saradnika, danas premijera Srbije, Aleksandra Vučića.

„Muslimanski ekstremisti, koji su danas napali Vučića, pomogli su mu da u drugi plan potisne tešku grešku što je uopšte išao u Srebrenicu.“ – piše Šešelj na Tviteru i dodaje da se prema muslimanskom ekstremizmu treba biti oštar.

„Muslimanskom ekstremizmu nikada ne treba povlađivati, nego mu zube pokazivati, jer  razume samo jezik sile, odlučnosti i nepokolebljivosti.“ – piše on, a ističe da je Vučić imao sreće.

„Vučić je juče bio dvostruko srećan: što ga nisu ubili i srećan što su ga brutalno napali, pa ga tako politički spasili – bar privremeno.“ – kaže Šešelj na Tviteru.

„Sav belosvetski šljam, koji se danas okupio u Srebrenici, prosto se nadmetao u antisrpskoj mržnji tvrdeći da se u Srebrenici desio genocid.“ – navodi Šešelj komentarišući skup u Potočarima.

„Sve je očiglednije da se Englezi i Amerikanci ubrzano spremaju da nam i mnogo gore stvari izvedu u Srbiji i Republici Srpskoj.“ – piše lider radikala.

(Pravda)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone