VELIKE VRUĆINE SMETAJU I ČETVOROTOČKAŠIMA: “Danas sam otvorila haubu i DOČEKALO me je ovo”

hauba
Foto: privatna arhiva
Ovaj talas tropskih vrućina smeta ljudima, životinjama, ali i automobilima. U kolikoj meri smeta automobilima shvatila sam jutros kada sam pre nego što sam sela u kola otvorila haubu.

U ovim vrelim danima parkiranje mi traje makar duplo duže nego inače, jer me ne mrzi da obilazim nekoliko puta oko celog svog naselja u potrazi za mestom koje će imati makar malo hlada.

To mi nekad uspe, a nekad i ne, a to istini za volju radim zbog sebe, kako me ne bi strefio toplotni udar kada idući put uđem unutra, a ne zbog automobila. Uostalom, voze ljudi kola i u Australiji, pa vidim da im (kolima) ništa ne fali.

15 MINUTA NAKON OTVARANJA: Srbi otkrili način KAKO DA PREVARE IKEU za 99 dinara (FOTO)

Međutim, ne znam da li je meni zapala neka specijalna nežna pahuljica, ali mojim kolima ova vrućina baš smeta, i to su mi stavila do znanja jutros, kada sam rešila da pre posla proverim kakvo je stanje sa uljem. Otvorim haubu i krenem ka žutom poklopcu, kad ono – iznenađenje. U ruci mi je ostao samo čep, a šipka ostade unutra.

šipka
Foto: privatna arhiva

I šta da radim, uglavim nekako čep nazad i odem do posla, pa ostatak prepustim kolegama koji su me obradovali vešću da čepiću nema spasa, pa me čeka kupovina novog. I to nije najgora stvar koja može da se desi, jer kako su me obavestili, jednom od njih su se istopile šipke koje drže gepek automobila.

TEKST INDIJANSKOG POGLAVICE UZBURKAO JAVNOST NA ZAPADU: „Srbija je lekcija modernom svetu“ (VIDEO)

Tako da, ako do sada i niste tražili hlad za svog ljubimca, posle ovoga ćete verovatno poput mene kružiti po parkingu i tražiti neko pogodno mesto.

(Dnevne.rs/Izvor:T.G.,Žena.Blic.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*