TRAGEDIJA O KOJOJ MALO KO ZNA: Popularna pevačica Jana Todorović otvoreno o teškim trenucima (FOTO)

pevacica
Foto: Instagram /_jana_todorovic_
Pevačica Jana Todorović otkriva kako se bori sa tugom i ko joj priža najveću podršku.

Popularna pevačica Jana Todorović u poslednjih nekoliko godina puni kafane zahvaljujući svom moćnom glasu i dobrim pesmama, međutim svoj privatan život veoma dobro krije.

Ona je prošle godine za vrlo kratko vreme ostala bez oca i majke, a samo joj je pesma pomogla da prevaziđe ovaj težak period.

 

[adsenseyu4]

 

Iako dugo nije govorila o tome, Jana je nedavno otkrila svoju tugu, ali i sve detalje teških trenutaka kroz koje prolazi.

Bilo je teških trenutaka u mom životu, ali i tada sam morala da pevam. Izgubila sam roditelje prošle godine, i to u tri meseca. Prvo mi je majka umrla, pa otac. Oni su mi dali posebnu snagu i svaki put mislim da su tu oko mene i da me podržavaju u svemu što radim. Najteži trentutak u životu mi je bio taj kada sam izgubila roditelje. Ne želim nikome to, ali opet je pesma ta koja mi je pomogla da što pre prevaziđem te stvari”,  kaže Jana.

 

Imam ćerku, koja ima deset godina, i trudim se da provodim što više vremena sa njom. Radim kao svaka druga osoba svoj posao, naš privatan život ne trpi zbog naših radnih obaveza. Snalazim se dobro u inostranstvu, ne znam šta da kažem. Od jutra listam naše novine i pratim sve što treba, ali nisam nešto opterećena “, kaže pevačica.

Pevačica živi u Nemačkoj, dok u Srbiju dolazi kada ima poslovne obaveze i trudi se da svo svoje slobodno vreme provede sa ćerkom.

 

[adsenseyu1]

 

Jana je objasnila i otkud to da je toliko popularna i da su njeni nastupi dosta posećeni, a da je skoro nema u medijima.

Pa dobro, ne mogu da kažem da nije potrebna neka doza da me ima u medijima, ali to je isključivo kada imam povoda za tim. Po mom mišljenju, moji nastupi su najbolja reklama, to je najbitnije. Od samog početka karijere je bilo tako, a evo, skoro 19 godina sam na estradi i pojavljujem se isključivo kada za to ima povoda. Sve preko toga je bespotrebno”,  smatra Jana.

(Dnevne.rs /story.rs /Pink /Izvor: alo.rs)
[adsenseyu2]

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*