SUPRUGA JE UPORNO OD LEKARA TRAŽILA PREVREMENI POROĐAJ: Kada sam video bebu odmah sam tražio razvod braka!

vto
Foto: dnevne.rs/pixabay
Lekare malo šta ume da iznenadi, ali desi se ponekad da i oni ostanu u čudu kad vide šta su pacijenti u stanju da urade. Tako je jedna buduća mama krila od svog supruga nešto prilično važno i uradila i nezamislivo kako bi tajnu sačuvala.

Lejsi Vindam, doktorka u Zdravstvenom centru Tenesi, otkrila je nedavno da se zapanjila zbog toga kako je saznala da suprug jedne njene trudnice nije bebin otac. Problem je što je i sam tad to saznao. Naime, pacijentkinja, čiji je suprug kao vojno lice tokom cele trudnoće bio odsutan, tražila je da je doktorka porodi pet nedelja pre termina.

[adsenseyu5]

Ona je ovo tražila kako bi se poklopili datumi porođaja i dana kada su njih dvoje imali seks. Jer ukoliko bi se porodila prema terminu, suprug bi posumnjao da nešto nije u redu – i ne bi pogrešio. Mužu već nikako nije bilo jasno zašto trudnoća traje toliko, ne znajući da on i nije otac. A žena je po svaku cenu htela to da sakrije.

TUŽNA ISPOVEST MIRE ŠKORIĆ O NAJVEĆOJ BORBI: „Četiri puta sam operisala rak, a porodici sam govorila da sam na turneji..“

Moguće da bi sve ovo uspelo jer je trudnica uspela da lekare ubedi da je prevremeno porode na njenu odgovornost, ali problem je što su ona i suprug belci, a beba – malo crnče.

Kako doktorka kaže, bilo je neverovatno neprijatno gledati čoveka tik posle porođaja kako polako shvata da dete nipošto nije njegovo.

PROGOVORIO O TORTURI NAD JELENOM DOKIĆ: Evo šta je Damir rekao nakon što ga je ćerka optužila pred celim svetom!

Umalo da se ova mudra preljubnica izvuče…

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/žena.blic.rs/Izvor:Dailymail)

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*