Srpski princ u vezi sa ćerkom čoveka koga Srbi obožavaju. Oduševićete se kada vidite o kome je reč! (FOTO)

karadjordjevic

Sin prestolonaslednika Srbije Aleksandra II Karađorđevića Aleksandar III u vezi je sa ćerkom proslavljenog srpskog reditelja Emira Kusturice Dunjom.

Sin prestolonaslednika Srbije Aleksandra II Karađorđevića, Aleksandar III u vezi je sa ćerkom proslavljenog srpskog reditelja Emira Kusturice, Dunjom. Ovaj mladi par prvi put u javnosti zajedno, pojavio se na rođendanu srpskog kralja, a sve do tada su svoju ljubav skrivali od očiju javnosti.

U srpskoj javnosti se dugo nagađalo da li su Dunja i princ Aleksandar III zaista u emotivnoj vezi, ali su sve sumnje pale u vodu kada su se njih dvoje pojavili zajedno na 70-tom rođendanu prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića.

Ćerka proslavljenog reditelja Emira Kusturice koji je i član Krunskog saveta Dunja diplomirani je dramaturg i ona kao i princ Aleksandar III vodi skroman način života i uveseljavaju je jednostavne, male stvari.

Kako Telegraf.rs saznaje njihova “priča” počela je druženjem, a na kraju se završila emotivnom vezom.

– Ne želim da pričam o tome, voleo bih da sačuvam svoj privatni život od javnosti – rekao je za Story princ Aleksandar III Karađorđević na pitanje da prokomentariše vezu sa Dunjom.

Baš zbog te izjave i zbog činjenice da se ovaj par nije pojavljivao u javnosti svi su bili prijatno iznenađeni kada su se zajedno, držeći se za ruke pojavili na rođendanu prestolonaslednika Aleksandra II.

Foto: royalfamily

Princa Aleksandar III Karađorđević vratio se u Beograd i u centru srpske prestonice sa prijateljem otvorio je kafić, ali je usled nesporazuma ubrzo odlučio da iz tog posla izađe. S druge strane Dunja je posvećena sedmoj umetnosti.

Princa Aleksandar III najmlađi je sin svog oca po kojem je dobio ime, a ta činjenica donela mu je mnogo zanimljivih momenata u životu.

Foto: royalfamily

Inače, osim najsarijeg brata Petra on ima i blizanca Đorđa, a rođeni su u Ferfaksu u Virdžiniji 15. januara 1982. Imali su po dve godine kada su krenuli u obdanište, a s osam godina postali su učenici jedne od najboljih osnovnih škola u Londonu. U junu 2000. maturirali su na Kraljevoj školi u Kanterberiju u Engleskoj. Ali uvek je isticao ljubav koju oseća prema zemlji svojih predaka, pa i ne čudi što je kada je stasao odlučio da živi u Srbiji i što se pored mnogobrojnih dama koje susreće po kraljevskim dvorovima širom sveta zaljubio u devojku s naših prostora.

(Telegraf.rs)

9 Comments on Srpski princ u vezi sa ćerkom čoveka koga Srbi obožavaju. Oduševićete se kada vidite o kome je reč! (FOTO)

  1. SVAKA CAST PRICU KAD JE IZABRAO NASU SRPKINJU DEVOJKU IZ NASE SRBIJE NEK IM SA SRECOM I ZELIM IM DA IMAJU PUNO PUNO DECE I DASU SRECNI

  2. Bas me je ova novost prijatno iznenadila!Zelim im puno srece .Princa Aleksandra sam imala priliku da upoznam i veoma je pozitivna licnost a za Dunju sam sigurna da je odlična devojka jer od koga je ne moze biti drugacije!

  3. ooo, bože, koji prizemni spin! daj, ne davite, boga vam! mladima svaku sreću želim, ali novinare jbm, napravili ste od srbije baruštinu, ne činite od nas idiote!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*