ŠOKIRALA BOSNU I HERCEGOVINU: Marija Šerifović nazvala Republiku Srpsku državom, pa doživela velike NEPRIJATNOSTI!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
pevacica
Naljutila je mnoge u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Pop pevačica Marija Šerifović je u poslednjoj emisiji „Zvezda Granda“ rekla jednom kandidatu nešto, za šta sigurno nije ni pomislila da može izazvati skandal regionalnih razmera. Naime, Marija je takmičara iz Bosne i Hercegovine upitala odakle je, a nakon njegovog odgovora Republiku Srpsku je nazvala – državom.

Ovo je odmah pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama, što je nateralo Mariju da i sama progovori na ovu temu, jer je doživela velike neprijatnosti nakon subote uveče kada je emisija emitovana.

– Čitam, vidim, slušam o nekakvom nacionalističkom skandalu, koji se dogodio u emisiji „Zvezda Granda“. Ja zaista nisam neko ko se izvinjavana bilo kome zbog bilo čega izrečenog… Nikada nisam, niti ću i sada. U onome što sam rekla ne vidim apsolutno ništa loše. Na stranu što su stanovnici BiH i te kako osetljivi na te svari i to zaista razumem. Međutim, ja koliko se ako ništa drugo već u znakove kraj puta razumem, više puta videh „Dobrodošli u Republiku Srpsku“. Tako da ako ćemo iskreno… Meni to na kraju balade dođe na isto – napisala je, između ostalog Marija na Fejsbuku.

Šta je još imala da kaže pogledajte ispod.

pevacica

Foto: Fejsbuk

(Izvor: srbijadanas)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone