ŠOKANTNO ISKUSTVO NA LETOVANJU U CRNOJ GORI: Otišao je na more u Budvu, našao smeštaj, a onda je usledio PRAVI HOROR!

more
Foto: Dnevne.rs /pixabay
Jedan čitalac portala ekskluziva.ba poslao je svoju priču sa letovanja u Crnoj Gori (Budva). Da bismo upoznali javnost sa prevarom koju je doživeo tamo, iznosimo njegovo pismo i u celosti.
[adsenseyu6] —„Dana 06.08. (subota) stigli smo na letovanje u Budvu, naravno porodično, 2 porodice – 4 odrasle osobe i dvoje dece, dakle supruga, dete od 17 meseci i ja i prijatelj, i ujedno i kolega sa suprugom – dvoje dece 2,5 i 5 godina stigli smo tamo.

I, naravno, kao i svako ko dolazi, a nema već najavljen smještaj, trka-frka, traži smeštaj, pregledaj, raspituj se i, naravno, smeštaja nema.

Mislim ima, ali daleko od plaže, a sa decom, naravno, sve što je daleko veća je patnja nego odmor, i radi dece i radi odraslih, ali hajde da pređem na glavno…

U traženju smeštaja nam je pomagao otac od mog prijatelja koji je već tu bio, pre nas stigao na 5 dana i, naravno, nismo našli, krenuli smo u neko drugo mesto u Crnoj Gori, međutim, predomislili smo se i vratili u Budvu, gde smo sreli oca od mog prijatelja koji je pronašao „iglu u plastu sena“, kao sto kaže stara izreka, naravno smeštaj udaljen pola minuta hoda do plaže, naravno opremljen maksimalno, televizija, 2 kupatila, balkon, dnevni boravak, zgrada je sa 6 spratova, a mi smo dobili taj 4. sprat koji je planski bio slobodan radi sedećih zbivanja…

I da napomenem, cena je 100 evra za naše dve porodice.

Zgrada je imala sigurnosne kamere (naravno, pod navodnim znacima sigurnosne), sigurnosna vrata. U smeštaj nas je odveo lokalni diler po imenu Brajko, naravno alkoholičar i kockar teške vrste, to smo posle tek videli.

Naravno, uz sve pogodnosti što je stan pružao i cenu od 100 evra po danu odmah smo prihvatili ponudu, da bi dva dana posle, kad se sve raspakovalo i sredilo, otišli na plažu u 4h poslepodne, jer imali smo malo sa decom problema (nešto sitno – prehlada, temperatura, nervoza…) i na plaži se zadržali dva i po sata, nakon čega smo se vratili u zaključan stan i demoliran.

Kako da kažem, pretresen i sve živo sto je bilo, novca je nestalo – pasoši, lične karte, tablet od 350 evra netaknut, znači samo novac.

Posle prijave tom dileru, koji je zvao šeficu po imenu Srzentić Jovanka, rekao bih da je ona veoma bezobrazna prevarantkinja, kao i svi u njenom okruženju, nije se usudila da dođe odmah, nego nakon sat vremena inspektori policijske stanice Budva odradili su svoj posao, mislim neprofesionalno i izrazivši sumnju da je stan ostao otključan i da je neko znao za to.

more
Dnevne.rs /pixabat

Naravno, to su čiste gluposti, morao sam ih moliti da ponesu nešto kao dokaz da bi uzeli otisak prsta, da bi pronašli lopova, što možda njima nije ni bilo u cilju i što je najgora stvar – posle tolikog incidenta bili smo napadnuti od strane onih koji su nam izdali stan, za koji mislim da je služio samo za prevare i slično.

[adsenseyu1]

Ima ovde nekoliko fotki koje smo napravili stana i zgrade. Inače, ako ovu moju priču i objavite nadam se da će mnogi pročitati i pogledati i da budu oprezni.

more
pixabay

Molim vas zaobiđite ove ljude i ovu zgradu u širokom luku.

Molim vas pročitajte i objavite ovo, nemojte dopustiti da još nekoga prevare opljačkaju ili ko zna šta. Smatram da je sve odrađeno duplim ključem, jer tragova nema nikakvih, a vrata uredno i otključana i zaključana.“

[adsenseyu5]

(ekskluziva.ba)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*