SLAVA MU: Ovo je SRBIN koji je poginuo u naletu albanskih terorista u Kumanovu (FOTO)

kumanovo
Foto: AP/Tanjug, Twitter
Agencija MIA navodi da su imena poginulih policajaca: Žarko Kuzmanovski (32), Sašo Samoilovski(32), Nenad Serafimovski (28), Isamedin Osmani, Goran Ilievski, kao i Srbin Boban Ivanović

Zahtev OVK makedonskim vlastima: Povucite svoje varvarske formacije iz Kumanova, ne radite isto kao i Srboslovenski varvari!

U Kumanovu je i dalje napeto, a do sada je u sukobima poginulo šestoro policajaca, među kojima je i Srbin Boban Ivanović, inače pripadnik makedonskih specijalnih jedinica.

Agencija MIA navodi imena poginulih pripadnika policije: Žarko Kuzmanovski (32), Sašo Samoilovski(32), Nenad Serafimovski (28), Isamedin Osmani, Boban Ivanović i Goran Ilievski.

Ovo je poginuli specijalac Boban Ivanović:

Prema najnovijim informacijama, trenutno se u Kumanovu ne puca, iako su se noćas i jutros čuli pucnji iz automatskog oružja.

Ministarka unutrašnjih poslova Makedonije, Gordana Jankulovska, rekla je da žrtava ima i među civilima i među teroristima, ali nije želela da spekuliše sa njihovim brojem.

Inače, u Makedoniji je proglašena dvodnevna žalost zbog poginulih šest policajaca, a skopski Viz er maraton, planiran za danas je otkazan

(Tanjug)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*