Saslušan MONSTRUM koji je ubio svoje jednogodišnje dete! Evo šta je izjavio… (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

ubica

Zamenik tužioca predložio je sudu da se Kurtešiju odredi pritvor zbog opasnosti od mogućeg uticanja na svedoke i uznemirenja javnosti

urteši K. (25) koji je osumnjičen da je pre tri dana u Zemunu nasmrt brutalno pretukao jednogodišnjeg sina D. M sproveden je danas u Više tužilaštvo u Beogradu gde je saslušan.

Kurtić se branio ćutanjem, a zamenik tužioca predložio je sudu da mu se odredi pritvor zbog opasnosti od mogućeg uticanja na svedoke i uznemirenja javnosti, prenosi “Blic”.

Odluku o određivanju pritvora uskoro bi trebalo da saopšti Viši sud.

Jednogodišnjeg D. M. nasmrt je pretukao otac Kurteši K. (25) u romskom naselju Vojni put u Zemunu.

Beba je sa teškim povredama glave, jetre i slezine hitno operisana u Urgentnom centru, ali je juče preminula.

Foto: Milena Đorđević

Kurteši je priznao da je kriv, ali se pravdao time što je pio lekove i alkohol.

Zločin se dogodio u popodnevnim satima u trenutku kada je beba bila sama u kući sa ocem. Prebijenu bebu je prvo u kući videla majka.

Foto: Milena Đorđević

Ona je lekarima u Urgentnom centru rekla da je “izašla da kupi hranu”, a u kući je ostavila Kurtešija koji je, navodno, spavao.

Međutim, kada se vratila zatekla je jeziv prizor. Izbezumljena žena, koja je u poodmakloj trudnoći, odmah je počela da doziva u pomoć.

(Telegraf.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*