POSLE SMRTI IGORA ŽIVANOVIĆA U PULI: Oplakuju heroja i strahuju za mališana koji je gledao OCA KAKO UMIRE

heroj
Foto: printssreen/Novosti.rs
MALI Nikola (12) je mnogo vezan za majku i oca. Samo sebe da ne krivi za to što mu se otac Igor utopio. Svakome je moglo da se desi. On mora da se oporavi i nastavi dalje sa majkom Anom. Život je pred njim. Igor, istinski heroj ove strašne tragedije, to bi sigurno želeo.

Ovako su u subotu za “Novosti” govorile potresene komšije Živanovića iz Šimanovaca, varošice nadomak Beograda. O susedima, koji su izgubili glavu porodice u Puli, imaju samo reči hvale.

PILOT OBORENOG AVIONA F-117 DANAS ŽIVI U BEDI: Evo šta je rekao našem pukovniku, koji ga je oborio (FOTO) (VIDEO)

– Igor je uskočio da spase sina i, eto, izgubi život – govori nam jedan od komšija. – Dečaka je spasao sam Bog. On je sigurno doživeo traumu, jer je gledao oca kako umire. Mora to da prevaziđe. Kaže mi njegov deda da je zadobio ogrebotine po telu tokom spasavanja iz mora, srećom ništa opasno.

[adsenseyu4]

Prema rečima komšija, porodica Živanović sada mora da vida rane, najviše one na duši.

– Ana je mnogo bila privržena Igoru i sigurno je ovo teško podnela, a za njegovu majku i da ne pričam – nastavlja naš sagovornik.

Najbitnije je sada, kaže, da se svi vrate kući u Srbiju. Kako saznajemo, Firma “Termomont” za koju je Igor radio poslala je u subotu vozilo sa Igorovim rođenim bratom po Anu, majku Dragicu i Nikolu. Zasad, međutim nije poznato kada će moći da preuzmu telo.

DOŠLA SAM U BEOGRAD IZ AUSTRALIJE NA 10 GODINA MATURE: „Ispalila sam se kao NIKAD u životu!“

Dvorište Igorove kuće u kojoj je živeo sa ženom i Nikolom, sinom jedincem bilo je u subotu pusto. I ispred doma njegovog oca Radeta u kome žive i njegova majka Dragica i brat sa suprugom i detetom nije bilo nikoga. Niz sokake prođe poneko, ipak nevoljan da komentariše nesreću u Puli.

Prema dosadašnjim informacijama, Igor (40) je letovao u Puli sa sinom, majkom i suprugom. Njih dvojica su šetali u četvrtak obalom jer je bilo loše vreme pa se nisu kupali. Očaran prizorom podivljalih talasa, Igor se popeo na jednu stenu. Pokušavao je mobilnim telefonom da “uhvati” što bolji kadar. Tada se vodena “grdosija” nadvila nad njim i povukla ga u more. Očajni otac kada je ugledao sina kako ga odnose talasi, skočio je da ga izbavi.

STIGAO JE KOMPLETAN MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2017. GODINE: Blizance očekuje nova ljubav, jarac pod stresom

Nikola je nekako uspeo da ispliva, ali Igora je jaka struja vukla i bacala na okolne stene, tako jako da je u jednom momentu izgubio svest. Tek tada su dva spasioca i ljudi koji su se tu zatekli uskočili i izvukli ga, ekipa Hitne pomoći ga je povratila u život, ali je kasnije izdahnuo u bolnici. Kako su izjavili kasnije spasioci, nisu odmah odreagovali i skočili za ocem i sinom jer im je delovalo da plivaju i da će izaći sami.

[adsenseyu1]

BORBA ZA ŽIVOT

IGORA je, inače, ekipa Hitne pomoći više od pola sata reanimirala pred očima preplašene supruge. U prvi mah uspeli su da mu povrate puls, pa je prevezen u pulsku bolnicu. Spešten je na odeljenje za reanimaciju i lekari su konstatovali “da je u veoma teškom stanju”. Iako su se do poslednjeg trenutka nadali da će se izvući, izdahnuo je u petak oko 12.30.

 

(Dnevne.rs/Izvor:Novosti.rs)

[adsenseyu2]

2 Comments on POSLE SMRTI IGORA ŽIVANOVIĆA U PULI: Oplakuju heroja i strahuju za mališana koji je gledao OCA KAKO UMIRE

  1. hi!,I like your writing very a lot! proportion we communicate more about your article on AOL?
    I require a specialist in this area to resolve my problem.
    Maybe that is you! Taking a look forward to peer you.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*