PORUKA SA DRUŠTVENIH MREŽA: Dobro sam pljujte me i dalje – fudbalerka odgovorila svima koji joj traže karte za futsal!

futsal
Foto: Jelena Polić, futsal, Rad, Foto: FB /kurir sport
Futsal euforija zahvatila je Srbiju, jer je naša reprezentacija napravila istorijski uspeh i plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, gde je u četvrtak od 18.30 čeka duel sa Rusijom.

[adsenseyu5]

Činjenica da se za ovaj duel u Areni odavno traži “karta više” motivisala je jednu od  učesnica ovog takmičenja i fudbalerku Rada Jelenu Polić da na društvenim mrežama ostavi proku za sve one koji je, kako kaže cimaju

Foto: Jelena Polić, futsal, Rad, Foto: FB /kurir sport

“Da nije ovog futsala (za koji 99% vas lažnih ljubitelja nikad nije ni čulo) ne bih ni znala koliko imam “prijatelja” , braće, sestara, tetki, rođaka, komšija…

Prostom rečju, Vas koje nikad u životu nisam ni videla ni čula,  koji me toliko volite da sam prosto očarana!!! Da nemate elementarnu kulturu i javljate se sa: “Daj nabavi mi karte, uvedi me u Arenu tebe svi znaju, nabavi mi dres, majicu, loptu” ?!? Ko ste zapravo vi u mom životu kada se javljate samo kada vam nešto treba?!

[adsenseyu1]

Ponosna sam na činjenicu da ni ne želim da dozvolim da mi se približite na bilo koji način, pa nastavite da me pljujete kada prođe i ovo takmićenje….

Hvala na pitanju dobro sam, treniram, oporavljam se od povreda, u klubu sve ide po planu….”, napisala je Jelena na društvenim mrežama.

Da nije ovog futsala(ZA KOJI 99% VAS LAZNIH LJUBITELJA NIKAD NIJE NI ČULO) ne bih ni znala koliko imam “prijatelja” ,…

Posted by Jelena Polic on уторак 9. фебруар 2016.

 

(Kurir sport)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*