Ovo je 6 pouzdanih znakova da je vaš partner totalno lud za vama!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
crveni_kisobran
Stručnjak za govor tela, dr Lilijan Glas, autorka knjige „The Body Language Advantage“, otkriva šest pouzdanih znakova da je vaš dragi apsolutno i totalno lud za vama, piše Cosmopolitan.rs

Ne plaši se nežnosti u javnosti

Da, ljubakanje na ulici može da bude malo uvrnuto, ali ako on ne može da se suzdrži, a da ne zavuče ruku u džep od vaših farmerki ili vas strastveno poljubi dok čekate zeleno na semaforu, da – pečen je.

Drži vas blizu sebe

Muškarci vole da osećaju kao zaštitnici, pa kada im je stalo do devojke, trudiće se da je što češće drže blizu sebe – u nežnom, ali snažnom zagrljaju.

Sav je mazan

Vaše telo je skoro uvek spojeno, čak i kada hodate ulicom. Stalno vas čačka, pipka, mazucka, „gura se“ što bliže vama. Jasno je, ne može bez vas.

Teži povezivanju

Mislim na fizičko povezivanje, u svakom trenutku, na svakom mestu. A to znači da moraju bar mali prsti na nozi da vam se dodiruju, ako ništa drugo.

Ne može da se obuzda

Čak i kada delujete totalno kul i opušteno, on u stvari svojim kolenom mazi vaše koleno, što je samo zamena za njegovu pravu želju da vam strgne svu odeću, ali ipak, ne može to da učini u javnosti.

Razigran je

Stalno vas začikava, zeza se sa vama, štipka vas i nežno zamajava – fasciniran je vama.

(Dnevne.rs /Super žena)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. warren

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*