OVAJ VIDEO PODIGAO JE SRBIJU NA NOGE! Nenad boluje od TEŠKE BOLESTI KRVI, a njegova poruka će vas naježiti (INFO)

decak
Foto: YouTube / Nbizz P
Poruka bolesnog mladića Nenada Pavlovića iz Novog Beograda podigla je Srbiju na noge, a pomoć je obećao i premijer Srbije Aleksandar Vučić

Jedan snimak sa Jutjuba preplavio je društvene mreže u Srbiji, a u njemu dečak Nenad Pavlović (16)koji boluje od jedne veoma teške i retke bolesti apeluje na DRŽAVNI VRH da mu pomogne, jer kako kaže za bolest sa kojom se bori postoji samo jedan lek u svetu koji je mnogo skup i za koji on nema novca.

– Pozdrav svima moje ime je Nenad Pavlović i imam 16 godina i živim na Novom Beogradu. Bolujem od jedne izuzetno retke bolesti krvi koja mi je dijagnostikovana početkom prošle godine i od tada se borimo za jedini dostupan lek u svetu koji je redak i koji je jako skup, koji retko ko može da priušti sebi da kupi – počeo je svoje obraćanje u ovoj video poruci ovaj hrabar dečak i dodao da mu nije cilj da se “otvori žiro račun na koji bi ljudi uplaćivali novac”.

– Meni je potrebna dostupnost tom leku do kraja života – rekao je on.

Foto: YouTube / Nbizz P

– Tokom prošle godine kontaktirao sam sve nadležne, ali do danas niko se nije oglasio – srž je ista: NEMA NOVČANIH SREDSTAVA. Zato želim da pitam DRŽAVNI VRH, da li je to istina? Da li nema novca za moje lečenje? Hoće li neko da preduzme nešto?

Kao državljanin Srbije sa zdravstveniim osiguranjem smatram da je korektno da se lečim ovde. Ovo eksponiranje mi je jedino ostalo…

Nakon ovog videa koji je zapalio Srbiju oglasio se i premijer Aleksandar Vučić na Tviteru:

– Saradnici su mi pokazali Nenadov video. Učinićemo sve što možemo – rekao je Vučić.

Ostaje svimma da se nadamo da će se ovom mladiću pomoći, a šta je on još rekao u svojoj video poruci pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*