OČI UPRTE U PREMIJERKU: 14. oktobra o POVEĆANJU PLATA, evo ko će dobiti NAJVIŠE

premijerka
Foto Tanjug/Dragan Kujundzic
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević izjavio je danas da će na konferenciji povodom 100 dana rada vlade premijerka Ana Brnabić saopštiti koliko će biti povećanje plata i naglasio da će prosveta biti među onima koji će dobiti najviše, navodi se u saopštenju.

Šarčević i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić razgovarali su danas sa predstavnicima pet reprezentativnih sindikata zaposlenih u obrazovanju o Nacrtu zakona o zaposlenima u javnim službama.

Na sastanku je konstatovano da je 70 odsto primedbi i sugestija koje su uputili sindikati zaposlenih u prosveti usvojeno i istaknuto da će šifre delatnosti biti usaglašene sa katalogom zanimanja, saopšteno je iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Inače, današnji sastanak u Ministarstvu prosvete bio je deo redovnih aktivnosti tokom rada na zakonu i predstavlja pripremu za sastanak sa predsednicom Vlade Republike Srbije Anom Brnabić, koji bi trebalo da bude održan naredne nedelje.

SUROVA REALNOST IZ NOVOSADSKOG PORODILIŠTA: Priča o GLADNOJ Milici rasplakala je sve!

Tokom sastanka ministar Šarčević je rekao da će na konferenciji povodom 100 dana rada vlade premijerka saopštiti koliko će biti povećanje plata i naglasio da će prosveta biti među onima koji će dobiti najviše, navodi se u saopštenju.

Kako je ranije rečeno premijerka će se 14. oktobra obratiti javnosti povodom 100 dana rada vlade.

„ZAR JE TREBALO DA GA UBIJEM KAO MURATA“: Ivica Dačić o sinoćnjem PEVANJU i o tome koliko bakšiš mu je dao muftija (VIDEO)

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/izvor:tanjug)

1 Comment on OČI UPRTE U PREMIJERKU: 14. oktobra o POVEĆANJU PLATA, evo ko će dobiti NAJVIŠE

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*